HIDRATÁLÓ ÉS BŐRNYUGTATÓ TESTÁPOLÓ

A készítmény ratániagyökér kivonatot tartalmaz, ennek köszönhető összehúzó, vérzés- és gyulladáscsökkentő, valamint hámosító hatása, halványrózsaszínes árnyalata, illetve enyhe illata. A krém minden típusú, de első sorban problémás, érzékeny, rosaceás bőrre – valamint a szőrtelenítést követő – bőrápoláshoz ajánlott. Ez a testápoló is könnyű, gyorsan felszívódik, nem zárja el a pórusokat. Mindennapi használatra javasoljuk, az arc- és az egész test ápolására.

A ratániagyökér a perui indiánok ősi gyógyító növénye, amelyet először egy Krámer nevű, magyar származású botanikus írt le, az Ő nevéből ered a növény latin elnevezés (Kraméria Trianda).

TIPP: Regeneráló, tápláló maszk minden bőrtípusra; keverjen össze 1-1 evőkanál PANDHY’S™ Georgikon Wellness § Healing Mud gyógyiszapot és PANDHY’S™ Rathany Testápolót, adjon hozzá ugyanennyi PANDHY’S™ Masszázscukrot és Levendula Virágvizet, a testmeleg keveréket ecsettel vigye fel az arc- és dekoltázs bőrére, kihagyva a szem környékét. 20-25 perc hatóidő elteltével, langyos vízzel mossa le a pakolást. Az eredmény; rugalmas, táplált bőr, az apróbb ráncok kisimulnak, friss és ragyogó arcszín.