CÉGÜNKRŐL

Kik vagyunk és honnan jöttünk?

Európa szívéből,Magyarországról jöttünk. Cégünk, a CosMed Kft. 2004-ben alakult, a saját szabadalommal védett PANDHY’S™ Szépítő Cukorkozmetikumok és az egyedülálló Szőrtelenítő Cukorpaszta gyártására és forgalmazására.

Az alapítók kezdeti reményeit messze túlszárnyalva a PANDHY’S™ márkanév alatt ma már több száz, kizárólag saját fejlesztésű, innovatív, természetes összetételű, professzionális és lakossági kozmetikum kerül piacra világszerte, öt kontinens közel 40 országában. A több, mint egy évtizedes működés számtalan rangos nemzetközi díjat, szakmai elismerést  és üzleti sikert hozott.

Mi a filozófiánk?

Hisszük, hogy a PANDHY’S™ márkának stílusa van. A stílus az, hogy tudjuk, kik vagyunk és merre tartunk. A mi stílusunk lényege a kreativitás, a kísérletezés, a folyamatos mozgás és növekedés. Tudatosan kockáztatunk, szembe megyünk a konvenciókkal. Úgy gondoljuk, hogy különlegeset alkotni és sikert elérni csak a megszokott irányt elhagyva lehetséges. Így tud a PANDHY’S™ egyszerre formabontóan modern, úttörőként stílusteremtő,  és egyidejűleg  klasszikus, hagyományokra épülő  lenni.