SZAKMAISÁG INTERAKTÍVAN! ILYEN VOLT A PANDHY’S BEAUTY LOUNGE 2023

Izgatott készülődés előzte meg a Beauty Lounge rendezvényt egy varázslatos helyszínen, a PANDHY’S™ Beautiqueban a Bartók Béla úton, Budapesten. Az ország különböző részéről érkeztek hozzánk PANDHY’S™ kozmetikusok.

 

Régi és új arcoknak egyaránt nagyon örültünk, sok ölelés, nevetés és beszélgetés keretein belül. Az idei eseményt az interaktív információcsere és tapasztalatok megosztása jellemezte, így segítve egymást a sikerhez vezető úton.

 

Eseményünkön igazi gurman falatkák, finom édességek és specialty kávék kényeztették az ízlelőbimbókat, aki pedig tudás éhségét akarta csillapítani és kíváncsi volt az aktualitásokra, azokat alapító tulajdonosunk idén sem hagyta újdonságok nélkül.

 

Gertrud személyes előadásában ismerhettük meg idei új termékeinket, ami garantáltan felrázzák majd az állóvizet minden szalonban.

A jókedv, derű, kellemes élmények egymással való megosztása tette igazán gazdaggá és felejthetetlenné ezt a napot is, ahonnan minden résztvevő egy nagyértékű ajándékcsomaggal indulhatott vissza a dolgos mindennapokba.

Köszönjük Nektek, hogy most is velünk együtt ünnepeltetek és hogy együtt örülhettünk a közös sikernek!