2024 újításai PANDHY’S™ módra

Kedves Kozmetikusok, Szakemberek!

Legújabb hivatalos, bejelentett felnőttképzésünk a WonderAge immáron tanúsítvánnyal végezhető el akadémiánkon!
De, hogy mit is rejt a Wonder Age kezelés?

A biohacking egy új megközelítés a bőrfiatalításban, a lényege; a kontroll.
WonderAge kezelésünkben a derma-hacking eszközeivel dolgozunk, hiszen a szépen, igényesen idősödő bőrnél nincs elegánsabb, ezért dolgozunk az extrém hidratálással és az aktív hatóanyagaink átgondolt szinergiájával.

A rituálé első lépése természetesen a tisztítás és a peeling.Ezt követően történik a hatóanyag bevitel, ehhez egyebek mellett egy speciális, gőz alatt végzett masszázstechnikát alkalmazunk. Ezt a fázist egy különleges gipsz szalag maszk zárja.
A kezelés teljes folyamatában fontos szerepet játszik a hő- és a hidegterápia metodikus alkalmazása a bőr rejuvenációja érdekében. A záróakkord egy krio-terápiás masszázs, aminek a hatására fellépő hirtelen oxigén- és véráramlás ragyogóbbá és teltebbé is teszi a bőrt.

– tanfolyamunkat ajánljuk mint különleges kezelést
– kozmetikai szalonokba a szolgáltatások bővítésére
– szállodákba a Wellness és Spa kínálat megújítására

Tanfolyam ideje: 1 nap
Időpont: a meghirdetett napokon 9:00-től 16:00-ig

Szalonunk szolgáltatásai mellett termékpaletánkat is bővítettük.

PANDHY’S™ CosMix DermaHacker

Ez a gazdag, habos krém a legkorszerűbb prolongált hatású ránctalanító, bőrerősítő és feltöltő, illetve azonnali lifting hatású hatóanyagok koncentrált keveréke. A készítmény sztereoszkópikus vízzáró szivacs-struktúrát képez a bőrfelszínen, továbbá táplálja és revitalizálja a bőrt a dermisz mélyebb rétegeiben, hosszan tartó eredményt és intenzív feltöltő hatást biztosítva.

A formula tovább adalékolható CosMix aktívokkal és illatanyagokkal.

PANDHY’S™ CosMix HighDrate

Virágvíz-kombó alapú, hialuronsav tartalmú hydroelasztikus mátrixképző krém, pullulánnal, fermentumokkal, növényi poli és oligoszacharidokkal. Erősíti a bőr természetes nedvességmegtartó képességét, miközben feszesít és emeli a bőrt, fiatalos megjelenést kölcsönözve. A krém az összetevők tökéletes kombinációja az optimizált öregedésgátló és hidratáló hatás elérésére.

A formula tovább adalékolható CosMix aktívokkal és illatanyagokkal.

PANDHY’S™ CosMix Problem Solver

 

Könnyű több funkciós krém a problémás bőr ápolására. Nyugtat és vég, megakadályozza, illetve csökkenti a bőrpír kialakulását és az irritációt. Visszaállítja és fenntartja a bőr általános egészségét és szépségét. Véd a fény- és az oxidatív stressz hatásai és a különféle bakteriális fertőzések terjedése ellen. Csillapítja a rozácea, a pikkelysömör, a mikrobás vagy krónikus ekcéma, a gennyes bőrbetegségek, gyulladások, valamint az égés tüneteit, védi és helyreállítja a bőr védelmi funkcióját, megakadályozva az irritáció és a bőr barrier pusztulásának negatív ciklusát.


A formula tovább adalékolható CosMix aktívokkal és illatanyagokkal.


PANDHY’S™ Hot & Cold Cosmetics Cabinet


Idén mutattuk be PANDHY’S™ Hot&Cold Cosmetics Cabinet termékünket melyet a kozmetikai szalonok számára kínálunk  különféle masszázseszközök, textíliák és természetesen kozmetikai készítmények a kezelési indikációk szerinti hűtésére, illetve melegítésére, és hőntartására.

A berendezés letisztult megjelenésével, kompakt méretével bármely szalonban megtalálhatja a helyét. Megbízható és halk működésével, sokoldalúságával pedig praktikus és szinte elengedhetetlen berendezési tárgy a kozmetikában.

 

PANDHY’S™ NICE Globes Krioterápiás Masszázs Gömb

NICE Globes krioterápiás masszázs gömb törhetetlen, prémium minőségű rozsdamentes acélból, professzionális és lakossági felhasználásra készült a feszes ragyogó bőrért.

A krioterápiás kezelés során a szövetek lehűlnek, ami az erek összehúzódásához és ellazulásához vezet, serkentve a mikrokeringést és javítva a bőr állapotát. A kezelés elősegíti a vazokonstrikciót (az erek összehúzódásált), ami a véráramlás megváltozásáhozvezet, és az arc izmainak összehúzódását okozza, egyfajta különleges edzésmunkát generálva az arc összes szerkezeti építőeleme számára.


Tapasztald meg a különbséget! Legyél részese Te is a PANDHY’S Világának!


https://pandhys.hu