SZŐRNÖVEKEDÉSGÁTLÓ

PANDHY’S™ SweetRetard szőrnövekedést minimalizáló készítmények

Egymást érik a professzionális kozmetikai piacot lázba hozó trendek. Most a depiláció terén a szőrnövekedés gátló szerek korát éljük.

Tudjuk és hisszük, hogy a PANDHY’S™ cukorpaszta és a hozzá kapcsolódó szőrtelenítő eljárásnak köszönhetően a kezünkben van a szőrnövekedés szabályozásának a legtökéletesebb eszköze. Most megalkottuk Önnek a cukorpaszta tökéletes fizikájához, a tökéletes kémiát, ami természetes, gyengéd, ugyanakkor hatékony eszköz a tökéletes bőr és a még elégedettebb vendégek szolgálatában.

Mi tudjuk, hogy az emberi szőr növekedésének tartamát, a szőr hosszúságát, sűrűségét, a szálak színét és vastagságát, több mint 1000 (!) ismert, a tudomány által leírt tényező befolyásolja. Tudjuk azt is, legalább másik 1000 tényező van, amelyeket ma még nem ismerünk.

Tudjuk azt is, hogy az emberek mindhalálig kérlelhetetlenül hisznek a végleges szőrtelenítés ígéretében A PANDHY’S™ filozófia szerint megalkotott SweetRetard termékcsalád nem célozza és nem is ígéri a mindenki számára hatásos univerziálét, amitől soha-többé-szőrszál. A végleges szőrtelenítés illuzórikus marketingjét „elhasználták” már a lézer-berendezések, később az IPL készülékek gyártói. Ezzel operálnak a modernidők kemikáliáit kínálók is.

Amit a PANDHY’S™ SweetRetard koncepció kínál

  • 23-25%-os retardáció, kb. 3 hét alatt,
  • kitolódó visszanövési idő,
  • kevésbé ellenálló szőrzet, könnyebb és még hatékonyabb depiláció
  • mindennemű gyulladás és benövés teljes megszűnése,
  • tökéletesen tiszta pórusok, hidratált bőr,
  • jelentős változás a szőr textúrájában, színében, sűrűségében

PANDHY’S™ SweetRetard hatóanyagai és azok működése

  • Urea – a fehérjelebontás egyik legfontosabb végterméke, szinte minden testnedvben megtalálható. A verejték 0,4 százaléka. A normál bőr szarurétegében férfiakban és nőkben egyaránt körülbelül 8 mikrogramm urea található cm²-ként. Az urea a papilla sejtjeit, valamint a szőrgyökér germinatív sejtjeit elérve, a sejtanyagcsere jelentős lelassítása lévén, illetve a fehérjebontás útján retardálja a szőrnövekedést.
  • Szalicilsav – Fűzfakéreg kivonat – beta-hydroxyl, aromas sav, akné, psoriasis, bőrkeményedés, tyúkszem, keratosis pilaris és szemölcsök kezelésére használják. Gyorsítja az epidermis hámlását, így a faggyúmirigyek nem tömődnek el, és gyorsabban képződik új bőr, itt mi ez utóbbi hatását használjuk, a hatóanyag penetrációját is segíti, illetve másodlagosan jó eszköze a benövések kezelésének, megelőzésének is, intenzív a gyulladáscsökkentő hatása.
  • Növényi Peptidek: Hamamelis/Varázsdió – pórus összehúzó, tonizáló hatás, Árnika – érzéstelenítő, bőrnyugtató hatás, Mentol – hűsít, hámosít, Szója – bőrlágyító, nyugtató hatás.

PANDHY’S™ SweetRetard Szőrnövekedést Gátló Vaj (150 ml)

könnyű, habos testvaj, aktív inhibitor hatással, a kezelés szalon és otthoni kiegészítésére. Figyelem: Szalicilsav érzékenység esetén nem alkalmazható!