GuaSha

Az Új PANDHY’S™ GuaSháról Bőzsöny Melinda ajánlásával

Kedves Partnereink!

Sok örömteli visszajelzés érkezett már azzal kapcsolatban, milyen különleges, kellemes és egyben hatásos a GuaSha- val végzett kezelés. Figyelemfelkeltő egy kiállításon, új partnereket vonz hozzánk egy tréningnapot ráépítve, és természetesen új termékeladást is generál, a sok elégedett vendégről már nem is beszélve! Arcon és testen egyaránt látványos eredményekre képes.

A technikát viszonylag könnyű elsajátítani – bár mivel gyógyászati segédeszközről van szó, alaptanfolyamot mindenképpen igényel!

Inkább csak azt nehéz megszokni, hogy nem a kezével dolgozik a kozmetikus, hanem tart egy eszközt a munka során.

Ezért könnyíteni szerettük volna – kéréseknek eleget téve – az eszköz súlyát, hogy szinte észrevétlenül tudják partnereink alkalmazni, akár egymás után több órán át a GuaSha kezelést anélkül, hogy a kezük, vagy alkarjuk elfáradna.

Sok keresgélés után megtaláltuk a méretében azonos, ám súlyában az eredeti harmadánál is könnyebb GuaSha-t. (mindössze 25g). A tradíciókhoz visszanyúlva (akár csak Huang Ti-a sárga császár idején) eredeti Vizi bivaly – szarvból (Shui Niu Chiao), kézi csiszolással készül minden darab. Formáját tekintve igyekeztünk olyat választani, amivel könnyebb és hatékonyabb a kezelés kivitelezése. Valamint az is felhasználóbaráttá teszi az új eszközt, hogy egy kis koccanástól nem törik le belőle könnyen egy darab, ami használhatatlanná tenné a továbbiakban.

Reméljük, tetszik az új „családtag”, ami könnyebb munkát tesz lehetővé és sok elégedett vendéget hoz!

Szeretettel ajánljuk!

GuaSha

Shui Niu Chiao – A Bivalyszarv, mint ősi szimbólum…

Szimbólumként a bivalyszarv összefüggésbe hozható a manifesztációval, védelemmel, a kreativitással, a női bátorsággal, bőséggel, bőkezűséggel, tudással, a munka megosztásával, vendégszeretettel, bátorsággal, erővel, kihívással, túléléssel, a felsőbb jóért való áldozathozatallal és jótékony tervek kieszelésével.

A bivalyszarv energiájának segítségével mélyebb kapcsolatot létesíthet a Fölanyával és az Égapával.

A bivaly terebélyes feje magasabb rendű intelligenciát szimbolizál, míg erős teste a földhöz rögzíti. A földi és földöntúli jelenségeket egyesítő erő. Úgy a bikáknak, mint a teheneknek jellegzetes szarva és kiugró válla van. Az emberek esetében a váll tárolja a személyes energiát, ami a kezünkön keresztül kerül kifejezésre. Ilyen módon minden, amit fizikailag megérintünk vagy megfogunk, összeköttetésbe kerül személyes energiánkkal. A váll hordja a felelősséget és úgy a pozitív, mint a negatív érzelmeket.
Minden, amit belül érzünk, kivetül a külvilágba is. Nyilván Önök is ismerik, vagy talán használják is azt a mondást, hogy „Mintha az egész világ súlya az én vállamra nehezedne.” Gyakran sok igazság van a régi mondásokban, így ebben is. A bivalyszarv energiája megmutatja önnek, hogyan szabaduljon meg a terheitől az energiáinak kiegyensúlyozott összpontosításával.
A szarvak az ég felé nőnek, felsőbb intelligenciával való kapcsolatukra utalva.

Kapcsolatban áll a szívvel- kitisztítja a hőt, felfrissíti a vért.

Kapcsolatban áll a májjal- kiüríti a méreganyagokat.