PureCoco Masszázsolaj

Indiai eredetű, tiszta, organikus, szűz kókuszolajunk a kókuszdió friss húsából, nem szárított koprából, mechanikus úton nyert, kezeletlen (nem finomított, nem esett át szagtalanítási és színtelenítési eljáráson) gazdag, természetes kókuszillatú olaj.

A szűz kókusz olaj a legsokoldalúbb növényi olaj, számtalan kiváló bőrápoló tulajdonsággal. Tökéletes masszázsolaj, gyorsan és könnyen felszívódik, nem hagy maga mögött ragacsos, zsíros felszínt. Tökéletesen keveredik a legtöbb illóolajjal, magas antioxidáns tartalmánál fogva, hosszú ideig eltartható. Az olaj szobahőmérsékleten vajszerű, szilárd anyag, 30°C-on, illetve az felett folyékonnyá válik. Használat előtt javasolt felmelegíteni vízfürdőben, vagy olajmelegítőben.

TIPP: A szűz kókuszolajnak csodálatos dezodoráló hatása van, érzékeny bőrűek vékonyrétegben a hónalj bőrére felhordva dezodorként is használhatják és biztosak lehetnek abban, hogy tartósan megvédi őket a kellemetlen testszag kialakulásától. Hónalj szőrtelenítés után is tökéletes bőrápoló.

PureCoco Masszázsolaj