Rózsa kvarc

A féldrágakövek finom rezgés-kibocsátásuk miatt jótékony hatással vannak a test energiájának harmonizálására, a természetgyógyászatban nélkülözhetetlen eszközök közé tartoznak. Mindegyik rezgéseket bocsát ki magából, így nemcsak a színükkel kápráztatják el a szemet, hanem energiával töltik fel a szervezetünket, minden egyes apró sejtünket.

A rózsakvarc rezgéseivel erősíti a szívet és harmonizálja a szívritmust. Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság esetében. Segít a mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén. Megszünteti a lelki terheket és a rémálmokat. Elnyomja a bosszúság érzését, erősíti a megbocsátást. Megtanít önmagunk elfogadására, megnyitja szívünket a szeretet felé.

A PANDHY’S™ rózsakvarc gomba speciális formája miatt különösen alkalmas az arckezelések különlegessé tételére. A rózsakvarc lágy rezgései ellazítják az izmokat, így csökkentve vizuálisan a mimikai ráncokat.Mélyrelaxációs élményt ad a vendégnek.Továbbértékesíthető marokkőként vagy az éjjeli szekrényen tartva, a nyugodt alvás biztosítása érdekében.

Használható önmagában, kis köröket leírva az arcon vagy a PANDHY’S M’S RoseRe’lax kezelésben.

Ez a kezelés kifejezetten a női energiák harmonizálására szolgál, segít újra megélni saját nőiességünket, nyugtat, lelki egyensúlyt teremt, a női energiákat és hormonokat kiegyensúlyozza, összhangot teremt a szívünk és az elménk között. Kisimítja a ráncokat, megfiatalítja az arcot.

Tanfolyami időpontokért érdeklődjön az alábbi telefonszámon: Bőzsöny Melinda – +36305112665

Rózsa kvarc