Sparoma Áványi Só

Pannon tengeri eredetű, 100%-ig természetes, minden kémiai kezeléstől mentes, gyorsan oldódó ásványi fürdősó és egy különleges illóolaj kombináció titkos receptúrájú keveréke. Kiváló relaxációs, stressz oldó célokra, enyhíti a fáradtságból, különböző megterhelésekből adódó ízületi és izomfájdalmakat. Feszesebbé, fiatalossá teszi a bőrt. A sós bőrradír akár szalonkezelésként, akár otthoni alkalmazásra is ajánlott, eredményes a vele készülő sós-ülőfürdő is.

TIPP: A szervezet lúgosításának kiváló eszköze a sós ülőfürdő, ill. ha szappan/tusfürdő helyett egyszerűen a PANDHY’S™ SPAROMA sót használjuk zuhanyozáshoz-mosakodáshoz!

Testradír: csodálatos és gyors eredményt hoz, ha olajos-sós bőrradírt végez heti 1-2 alkalommal, ehhez vegyen a tenyerébe diónyi PANDHY’S™ SPAROMA Ásványi Fürdő és Masszázssót és dörzsölje át gyengéden, de alaposan testének bőrét. Ügyeljen arra, hogy a só ne olvadjon el, hanem őrizze meg durva, szemcsés jellegét. A testkezelést követően alaposan öblítse le bőrét bő, testmeleg vízzel, hidratálással fejezze be a rituálét.

Sparoma Áványi Só