PANDHY’S™ JUVELINE CURE&COVER JuveLine Cure&Cover – ápol és eltakar

Ásványi poralapozó és pirosító promlémás bőrre

A gyulladt, aknés bőr sminkelésétől jellemzően óva intik pacienseiket a szakemberek, az esetek nagy részében nem is ok nélkül, hiszen a készítmények irritálóak, komedogének lehetnek, tovább rontva a bőr kondícióját. Nyilvánvaló ugyanakkor, hogy éppen a különböző bőrproblémáktól szenvedők esetében van igazán komoly igény arra, hogy megoldást kínáljunk a permanens, vagy átmeneti esztétikai hibák elfedésére, anélkül, hogy ezzel irritáljuk a bőrt. Sőt, ha lehet, ezúton is segítsük a gyógyulást, kiegészítsük a terápiát.

A Cure & Color termékekkel célozni kívánjuk a teenagereket is, akik pont abban az életkorban kénytelenek elszenvedni kisebb-nagyobb makulákat, amikor a legszebbek szeretnének lenni. Bőrproblémájukat kezeljük, bőrüket a külső hatásoktól védjük, és mindezek mellett talán egy kicsit a lelküket is ápolhatjuk a nehéz időkben! A kizárólag természetes pigmentekből álló porkészítmények, tökéletes fedést biztosítanak, de szabadon hagyják a bőrt lélegezni, élni. Tartósak, nem kenődnek, együtt élnek a bőrrel. A gyulladt, aknés bőrproblémáktól szenvedők esetében komoly igény van arra, hogy megoldást kínáljunk az esztétikai hibák elfedésére, anélkül, hogy ezzel irritáljuk a bőrt.

A Cure&Cover smink család ennél is többet kínál; segíti a gyógyulást, kiegészíti a terápiát. A cinkoxid gyulladáscsökkentő hatásánál fogva régi ismerős az aknés bőr kezelésében. Fontos, hogy természetes UV védelmet biztosít a fényelnyelés elvén, véd az UVA és UVB sugaraktól, ezáltal a fotó pigmentáció veszélyétől.

A JuveLine formulák a klasszikus PANDHY’S™ pirosítóknál, illetve alapozóknál könnyebb, még légiesebb, teljesen matt készítmények.

Ásványi Poralapozó –
PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Foundation

A megfelelően felhordott ásványi poralapozó látványra és tapintásra a természetes bőr élményét kelti, tökéletes fedést biztosítva.

Színskála: PANDHY’S™ Loose Mineral Foundation »

Ásványi Pirosító –
PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Blush

A hamvas rózsától a mély mályváig, pirosítóink gyönyörűen emelik ki az orca vonalait, természetesen ragyogó színt és fényt kölcsönözve az arcnak. A PANDHY’S™ pirosítók tiszta pigmentek, nagyon tartósak. Mindegyik használható ajak és köröm színezésre is.

Színskála: PANDHY’S™ Loose Mineral Blush »