KÖRÖMLAKK

PANDHY’S™ Vízalapú Körömlakk
PANDHY’S™ Waterbased Nail Color

PANDHY’S™ Körömlakk Lemosó
PANDHY’S™ Natural Remover

Vízbázisú körömlakkunk természetbarát, innovatív alternatívája a hagyományos, oldószeres lakkoknak. Hogy minden előnyét élvezhesse és teljes megelégedésére használhassa szakítania kell a tradicionális lakkokhoz kapcsolódó alkalmazási szokásokkal, és meg kell ismernie a vízbázisú lakkok sajátosságait. Ebben szeretnénk segíteni, kérjük gondosan olvassa el az alábbiakat.

A PANDHY’S™ Vízbázisú Körömlakk alkalmazása

Lakkozás előtt mosson alaposan kezet langyos, szappanos vízzel. A még tökéletesebb eredményhez ajánlott a körmöt áttörölni a PANDHY’S™ Natúr Körömlakk Lemosóval, hogy a köröm teljesen zsír és olajmentes legyen. A zsíros, olajos felszínre felhordott körömlakk tartóssága lényegesen gyengébb. A megtisztított körömre vékony, egyenletes rétegben hordja fel a lakkot. Két rétegben alkalmazva hozza a legszebb és tartósabb eredményt. Fontos, hogy az első réteget minimum 30 másodpercig hagyja száradni mielőtt a második réteget felkeni. A lakk száradási idejét befolyásolhatja a környezeti hő és a pára. Még tartósabbá és ellenállóbbá tehető a lakkozás, ha a végül a PANDHY’S™ Crystal Clear (színkód: 01) színtelen lak egy vékony rétegével rögzíti azt. Tekintve, hogy a PANDHY’S™ Körömlakkok vízalapúak, fontos, hogy a lakkozást követő 3-4 órán belül tartózkodjon a meleg/forró vízzel való tartós érintkezéstől (um. ülőfürdő, zuhanyozás, mosogatás, stb.).

A PANDHY’S™ Vízbázisú Körömlakk Lemosó alkalmazása

PANDHY’S™ Vízbázisú Körömlakkok lemosásához elsősorban a PANDHY’S™Natúr Körömlakk Lemosót javasoljuk. Vattakorong segítségével nedvesítse át a lakkot a lemosó folyadékkal, hagyja azt hatni 1-2 percig a körmön, majd vattával törölje le, végül az esetleges maradékot szappanos, meleg vizes kézmosással távolítsa el. A vízbázisú körömlakkot úgy is eltávolíthatja, ha körmeit néhány percre meleg vízben áztatja, majd ha a lakkréteg fellazult a körömágy felöli végén elemelve a köröm felületéről, lehúzza a lakkréteget, mint egy fóliát. A vízbázisú körömlakkjaink intenzíven tapadnak a köröm felszínéhez, így hosszabb hordási idő után a lakk eltávolítása nehezebbé válhat, ezért javasolt heti rendszerességgel lemosni azt és újra lakkozni a körmöt.