A PANDHY’S™ 6 in 1 Elektrokozmetikai készülékét a legjobb és legfontosabb arc- és testkezelésekhez szükséges eszközökből állítottuk össze. Megtalálható benne az ultrahang, galvánáram, nagy frekvencia (VIO), frimátor, valamint az arcvákuum és a Skin Jet spray funkció is. Az eszköz kompakt méretét tekintve egyszerűen tárolható, így akár kisméretű kozmetikákban is kényelmesen használható. Esztétikus, a PANDHY’S™ termékeivel megegyezően, kiváló minőségű kiegészítője lehet szalonjának.

(Fontos: az üveg eszközkocsi nem tartozéka a berendezésnek, az külön megrendelendő.)

Ultrahang:

Lehetőséget biztosít a zsírban és vízben oldódó hatóanyagok bőrbe juttatására, valamint a bőr regenerációjára.Hatására a bőr áteresztőképessége megnő, intenzívebb a hatóanyagfelvétele, javul a bőr anyagcsere funkciója, a bőr és a kötőszövetek összessége feszesebbé válik, valamint az anyagcseretermékek a szövetekből eltávoznak.

Galván/Iontoforézis

Az elektrolízis, mint ismert fizikai eljárás alapján, galván áram segítségével iontoforézis végezhető. Kozmetikában az iontoforézis kezelés régóta ismert, alkalmazott kezelés melynek célja ionos szerkezetű hatóanyagok intenzív bőrbejuttatása galván áram segítségével.

Használható dezinkrusztinációra, így mélytisztítást is végezhetünk vele, pórusösszehúzásra, a bőrirritáció enyhítésére, gyulladások kialakulásának megelőzésére.

Nagyfrekvenciás Elektróterápia (VIO) 

Aktív oxigén segítségével erős fertőtlenítő hatással bíró eljárás. Nem csak a bőr felületén, hanem a bőrbe bejutva is kifejti jótékony hatását.

A VIO használata kitágíthatja és összehúzhatja a véredényket, ezáltal növeli a vér keringését, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Fokozza az elhalt hámsejtek leválási ütemét, serkenti a vérkeringést és gyorsítja a nyirokkeringést, azáltal fokozza az anyagcserét.

Frimátor (forgó kefe) 

Indirekt elektrokozmetikai eljárás, kiváló tisztításhoz és masszírozáshoz. A tisztítás során eltávolítja a szennyeződéseket, olajat, kozmetikum maradványokat és az elhalt hámsejteket. A masszázsfunkcióval fokozzuk a vérkeringést, felpuhítjuk és egyben eddzük a bőrt.

Vákuum:

Hatékonyan tisztítja a pórusokat, eltávolítja a fekete és a fehérfejű komedókat, aknékat, valamint az olajos és egyéb szennyeződések.

Skin Jet Spray:

A vákuumszivattyú által előállított pozitív légáram segítségével, a tartályba töltött hatóanyag, azaz a permetezni kívánt folyadék juttatható egyenletes rétegben a bőrre.

elektrokozmetikai tanfolyam