CUKORPASZTA NORMÁL

Az PANDHY’S™ Cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül.

Miért lényeges a (citrom)sav mellőzése?

Elsősorban, mert stabil konzisztenciájú anyagra van szükségünk a kézi-technikához, mert a citromsav pórusösszehúzó hatása kifejezetten a PANDHY’S™ depilációs eljárás alapelvével ellenkezik, és azért is, mert a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét, és szélsőséges esetben allergizálhat is.

A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és mono szaharidokból áll, semmilyen kémiai-, illat- vagy színezőanyagot nem tartalmaz, hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, olyan természetes, hogy az édesszájúak akár meg is ehetik!

A három alap cukorpasztánk (Normál, Mediterrán, UltraSoft) összetételét tekintve megegyezik, a cukrok közötti különbséget azok víztartalma adja, ez a Mediterrán paszta esetében a legalacsonyabb, így ez jól alkalmazható magas hőmérsékleti és páraviszonyok között is. Jól tolerálja a verejtékezést is, szélsőséges esetekben gumikesztyű viselésével megkönnyíthetjük a dolgunkat az alkalmazás során.

Normál paszta alkalmazását optimális környezeti viszonyok (um. hőmérséklet, páratartalom, stb.) között javasoljuk, használható gumikesztyűvel, vagy anélkül.

Szőrtelenítés természetesen… cukorral tanfolyamunkról ITT tájékozódhat.