Cukorpaszta vagy cukorgyanta?

Rengetegszer hallhatjuk a kedvenc cukrunkra hogy gyanta vagy cukorgyanta, pedig óriási különbségek vannak. Érdemes figyelni és a helyes kifejezést használni!

Aki a tökéletességet keresi a kellemessel ötvözve, annak csak is a cukorpaszta lehet a választása. Tiszta cukor és víz főzet, ami garantáltan nem allergizál. A bőrből emeli ki a szálakat, anélkül, hogy betörné azokat, miközben az elhalt sejteket összegyűjti és mindezt egy kellemes, langyos, képlékeny anyagként, amit a szakértő kozmetikus masszírozva hordja fel a bőrre. Az eltávolítás csak egy pillanatnyi kellemetlenséggel jár, amit rögtön el is felejthetünk, mert jön a következő simítás. Mindegy hogy milyen rövid, vagy hosszú a szőrszál, és hogy hol van… A bőr selymes, hidratált és sima a szőrtelenítés után 4-6 hétig.

A cukorgyanta hagyományos gyanta, ahogyan a neve is mutatja, hozzáadva egy kis cukorral. Egyre többeknek okoz allergiát, irritációt. A bőr felszínén “dolgozik” még szakértő kezekben is, hordozva magában a gyanták összes kellemetlenségét. Forró, szakítja és töri a szálakat és roncsolja az élő bőrt. Sajnos a rövid szálakkal tehetetlen, a túl hosszúakat pedig húzza felhordáskor, eltávolítása fájdalommal jár. A bőr pöttyös, irritált és érzékeny kezelés után és 2 hét elteltével már megjelennek a szőrök.

Ha bárki keverné, kérjük ki magunknak nyugodtan!

   

Amennyiben szeretnél megtanulni bánni a cukorpasztával (és nem a cukorgyantával), akkor az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz világhírű képzéseinkről.

A cukorpaszta tanfolyamunkon a résztvevők, akik végzett kozmetikusok vagy kozmetikus tanulók lehetnek, elméleti és gyakorlati tudást szereznek a piacvezető cukorpasztás szőrtelenítési módszerről, kiegészítve elő- és utóápolási tanácsokkal.