ARCPIROSÍTÁS, BARNÍTÁS

Pirosítók

A PANDHY’S™ pirosítók tiszta pigmentek, nagyon tartósak. Mindegyik használható ajak és köröm színezésre is. Pirosítóink rendkívül koncentráltak, csak leheletnyi rétegben kell alkalmazni őket. A leggazdaságosabb applikációs módszer, a vattalabdával való felhordás. Ha ön szívesebben használ ecsetet úgy vagy a Fan ecsetet (legyező formájú púderecset), vagy a KABUKI ecsetet ajánljuk, nem javasoljuk a klasszikus pirosító ecsetek használata, mert nagyon sok anyagot vesznek fel, ami a tömény pigment esetében szükségtelen és pazarló.

A hamvas rózsától a mély mályváig, pirosítóink gyönyörűen emelik ki az orca vonalait, természetesen ragyogó színt és fényt kölcsönözve az arcnak.

Gyöngyfényű Pirosítók
PANDHY’S™ Pearlescent Blush

PANDHY’S™ gyöngyfényű pirosítók tiszta mikából készülnek selymes fényt kölcsönöznek a bőrnek, elsősorban alkalmi sminkekhez ajánljuk.
Színskála »

Matt és fél-matt pirosítók
PANDHY’S™ Matte & Semi-Matte Blushes

PANDHY’S™ Matt és fél-matt pirosítók természetes, szép textúrájú anyagok, használhatók szemhéjra, ajakra és körömlakk adalékként is.
Színskála »

Selyemporok
PANDHY’S™ Illuminizers

A selyemporok csillám mentes fényt adnak a bőrnek, alkalmazhatóak az orcákon , szemhéjon, vállon és bárhol… Felhordásához a KABUKI, vagy pirosító ecseteket javasoljuk.
Színskála »

Barnítók
PANDHY’S™ Bronzers

Egészséges, napbarnított színt adhatunk bőrünknek a selyemfényű barnítókkal, élénkítik a fáradt bőrt. Szintén a KABUKI Ecset használatát javasoljuk, a barnítók használatánál különösen fontos, hogy csak leheletnyi mennyiséget használjunk a természetes hatás érdekében.
Színskála »

Csillámporok
PANDHY’S™ Body Shimmer

Talkum mentes csillámporaink az arc illetve a test bármely részén használhatók. Azoknak ajánljuk, akik a fémes csillogást kedvelik, pirosítóként is felhordhatóak. Szintén a vattalabda a leggazdaságosabb eszköze az applikációnak, de felhordható a PANDHY’S Kabuki Ecsettel is.
Színskála »

Az arcpirosítókat, a selyemporokat, a barnítókat és a csillámporokat megvásárolhatják lakossági kiszerelésben is, a felhordáshoz szükséges ecsettel.