AIRBRUSH – MIST ON KÉSZÍTMÉNYEK

A PANDHY’S™ airbrush rendszerének különlegessége és újszerűsége a felhasznált anyagok, azaz a festékek összetételében és minőségében rejlik.

A PANDHY’S™ minAIRal mist on festékek vízalapú formulák, amelyekben a szín anyagok a már jól ismert PANDHY’S™ ásványi porok. A festékek semmilyen adalék anyagot nem tartalmaznak, olaj, szilikon, parabén és mesterséges illatanyag mentesek.

A PANDHY’S™ tiszta ásványi porait egy különleges almavízbe keverjük, ez kölcsönzi a készítmény kellemes és természetes illatát.

Az almavizet – hasonlóan a többi PANDHY’S™ gyümölcsvízhez – vákuum evaporációs technológiával nyerjük a gyümölcsből. Ez a módszer érintetlenül hagyja a gyümölcs értékes alkotóit, így használatával érvényesül anti-oxidáns, tápláló, hidratáló, bőrpuhító, revitalizáló és tonizáló hatása, ami szintén hozzájárul a tökéletes és természetes sminkhez.

A mist on festékek 15 ml-es, ön-cseppentős fiolákban kerülnek forgalomba, különböző árnyalatú és tónusú alapozók és pirosítók alkotják a szortimentet.