A VÍZIÓ…

Vízió“Régi álmom vált valóra a CosMix termékcsalád létrejöttével. Mint az egyediség, az egyéniség és a kreativitás megszállott híve, hosszú ideje dédelgettem egy testreszabott professzionális kozmetikai termékcsalád létrehozásának az ötletét. Elképzeltem egy koncepciót, ahol különleges, jól variálható formulák és a terapeuta szaktudása közös erővel létrehozzák a kozmetika igazi csodáját; a személyre szóló szépségápolást . . .

. . . és itt vagyunk megint valami újjal, valami unikálissal. A PANDHY’S™ CosMix termékcsaládja teljesen újszerű, a konvenciókkal szemben álló módon közelíti meg a szépségápolást.

A koncepció abból az alapvetésből indul ki, hogy mindannyian egyediek vagyunk, ahogy teljesen egyedi a bőrünk, egyediek és időről-időre változóak a kozmetikai szükségleteink és az azzal kapcsolatos elvárásaink is.

A konvencionális bőrápolás elsősorban a különféle bőrtípusokat igyekszik kezelni, a CosMix – your blend – your beauty koncepció a vendéget és az Ő valósidejű szükségleteit, aktuális prioritásait szolgálja ki. Tekintettel vagyunk a tényre, hogy a bőr él és állandóan változik, kölcsönhatásban áll a környezettel, a mindenkori körülményekkel, hatással van rá a klíma, az életmód, az alvási szokások, az alvás minősége, az étkezési szokások, a mindenkori ideg és lelkiállapot, az érzelmek és sok-sok minden egyéb is.

Ahogy a PANDHY’S™ esetében mindig, a CosMix termékcsalád mindenegyes eleme tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal lett megalkotva.

Legyen sok öröme a korlátlan lehetőségekben, a végtelen variabilitásban és váltsa valóra az igazi kozmetikát!

Nagyon remélem, hogy Önt is meg tudjuk szólítani a testreszabott szépségápolás gondolatával, és úgy az elképzelés, mint a termékeink minősége és sokfélesége elnyeri a tetszését, és meglátja benne a továbblépés lehetőségét!

Őszintén hiszem, hogy hatalmas és kihagyhatatlan a lehetőség, hogy a CosMix koncepció mentén a kozmetika egy másik szintjére lépjen, és új dimenziókat nyisson a saját maga és vendégei számára.

Ehhez, mint mindenkor, most is számíthat a segítségünkre és a támogatásunkra. Állunk rendelkezésére tapasztalatokkal, kutatási eredményekkel, konzultációval, képzéssel és továbbképzéssel.

. . . és persze azt is ígérhetem, hogy az INKA vonal a CosMix fejlesztésnek csak a kezdete, nem fogunk itt megállni, rengeteg a még kiaknázatlan lehetőség, és ezáltal rengeteg az ötlet a terv és a kalandvágy!

Sok örömet és sikert kívánok, szeretettel;
Borbíró Gertrud”