A KONCEPCIÓ

A CosMix termékcsalád egy innovatív, személyre szabott, professzionális szépségápolási és terápiás rendszer, gondosan összehangolt együttműködése a csodálatos formuláknak és a magasan képzett és értő szakembereknek, középpontban a vendég aktuális kozmetikai szükségleteivel és vágyaival, mint az egyetlen és mindenek feletti prioritással.

A CosMix – your blend, your beauty koncepció a terapeuta kezébe adja úgy a lehetőségét, mint a felelősségét annak, hogy minden vendég számára megalkossa az éppen legmegfelelőbb kozmetikumot, amely a megfelelően megválasztott és kivitelezett kezeléssel, meghozza az elvárt eredményt, kiszolgálja a vendég aktuális kozmetikai-szükségleteit és beteljesíti a bőrével, annak megjelenésével, minőségévével és állapotával kapcsolatos vágyait.

A CosMix, avagy a testreszabott szépség koncepció 3 pilléren nyugszik.

  • 1. pillér: a tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal létrehozott készítmények, kozmetikumok – ezeket mi biztosítjuk.
  • 2. pillér: a szakmaiság, tapasztalat és a hozzáértés – ez az amit Önnek kell hozzátennie.
  • 3. pillér: a precíz és helyes diagnózis felállítása és a kezelési célok pontos megfogalmazása.

Minden egyes esetet nagy körültekintéssel kell feltárni és elemezni, fontos továbbá a kezelések, azok menetének, valamint a progressziónak a hiteles dokumentálása és nyomon követése.