INDUL A SZAKMÁK EURÓPA BAJNOKSÁGA!

 

Hamarosan kezdetét veszi a 8. EuroSkills szakmai verseny, mely Európa legnagyobb szakképzési és készségfejlesztési rendezvénye, ahol 32 tagországból több száz fiatal szakember gyűlik össze. A megnyitó ünnepséget szeptember 5-én tartják a Polsat Plus Arena Gdańskban, Lengyelországban, ahol Magyarországot, szépségápoló szakmában Darabos Lili képviseli majd. Darabos Lili neve nem ismeretlen szakmánknak, hiszen a WorldSkills 2022 világversenyen megszerzett kiválósági érmével és legjobb európai helyezésével már hozzájárult a magyar sikerekhez!

Mik azok a Skills versenyek?

A WorldSkills Hungary program részeként Magyarország fiatal szakemberei két nemzetközi versenysorozatban, a kétévente megrendezendő WorldSkills és EuroSkills versenyeken mérettetik meg magukat.

A szakmák, a szakképzés csúcsát szimbolizáló versenyeken az egyes szakmák hazai válogatóversenyén legkiválóbb eredményt elérő versenyző képviselheti az országot. A versenyek rendezésének jogát évről évre más ország nyeri el, így minden év új izgalmakat tartogat.

Rengeteg idő, gyakorlás és tanulás áll az indulók mögött, ami szemet gyönyörködtető munkák végeredményében mutatkozik meg. A program széleskörű szakmai támogató köre biztosítja, hogy a versenyzők az intenzív felkészítés során a szakmájukban elismert szakemberek irányításával és korszerű eszközök segítségével hozzák ki magukból a legjobbat.  Immár 5. alkalommal Bronz fokozatú szponzorként támogatjuk a rendezvénysorozatot, ezzel is egyengetve a nemzetközi szintű szakmai utánpótlás útját.

A versenyeken a különböző szakmák legújabb, minőségi és korszerű elvárásainak kell megfelelni minden versenyzőnek, aki fel akar állni a dobogó legfelső fokára. Az összes nevezett ország szépségápoló szakembere a PANDHY’S™ termékeivel készült fel és fog is versenyezni, mely nemcsak nagy büszkeség számunkra, de hisszük ha a versenyzők az alapoktól kezdve megismerkednek termékeinkkel, a sikerhez való úton is végig kísérjük majd őket.

‘A WorldSkills Hungary program a szakképzés iránti elkötelezettségre és a közös sikerre épül. Egy misszió, amely nemcsak a világot nyitja meg, hanem olyan csapatot kovácsol, ami akar és képes is tenni azért, hogy értéket teremtsen.’

(forrás: worldskillshungary.hu)

Sok sikert kívánunk minden indulónak!

 

PANDHY’S™