2023 Csapatépítő PANDHY’S™ módra

Sóskút, a Budapest melletti település nekünk PANDHY’S™-osoknak a világ közepe.

Innen indult hódító útjára a világhírű cukor és számtalan más, trendvezető termék.
Állandó fejlődés, folyamatos innováció jellemzi a céget, ami most is meglepte a partnereit.

2023 is újdonsággal szolgált a termékekben és a bemutatás helyszínében is, hiszen
cégvezetőnk saját sóskúti házában látott vendégül minket oktatókat és terapeutákat.

2022-ben a PANDHY’S™ SugarEase szőrtelenítő cukorfilm robbant a piacra, az idei évben újra a bőrápolás, az egészséges, ragyogó és fiatalos bőr megőrzése került a fókuszba.

Nevezetesen a WONDER AGE FACIAL – A PANDHY’S™ BIOHACKER KEZELÉSE, ami egy új és izgalmas megközelítés a bőrfiatalításban.

Csodálatosan megkomponált, érzékekre ható rituálét tanulhattunk meg az elmúlt pénteken, amelyben szerepet kap 3 különleges, új fejlesztésű formula, a régen várt POP (gipsz) szalag maszk, valamint bevetésre kerül a hideg – meleg terápia is az ugyancsak most piacra került (N)ICE GLOBE krioterápiás masszázs eszközünk.

 

Mivel a COSMIX™ koncepció szerves része az otthoni bőrápolás, a retail termékek területén is számos újdonsággal lepjük meg úgy a professzionális felhasználó, mint a lakossági partnereinket. Érdemes lesz figyelni a hivatalos PANDHY’S™ kommunikációt, hogy ne maradjon le senki, semmiről!

Ez a nap a kényeztetésről és az élvezetekről szólt, hiszen a fantasztikus kezelések után a kulináris élményekkel gazdagodtunk egy fergeteges ebéddel, amelyet vendéglátónk készített nekünk. És itt kezdődött a party napozással, csobbanással a medencébe, jéghideg limonádéval, fergeteges hangulattal…

Izgatottan és türelmetlenül várjuk az újdonságok piacra kerülését, mert nálunk ez az egy alkalom már függőséget okozott!!

 

PANDHY’S™