Hazai Szépségek by Női Szeparé a Magyar Termék Nonprofit Kft és PANDHY’S™ közreműködésével.

Az összefogás erejének jegyében került megrendezésre a Hazai Szépségek by Női Szeparé rendezvény a Magyar Termék Nonprofit Kft. és a PANDHY’S™ közreműködésével.

Mint a védjegyhasználói közösség ELSŐ KOZMETIKAI márkája, magától értetődő volt, hogy az esemény méltó helyszínéül nem is jöhetett volna más szóba mint a PANDHY’S™ beautique. Az alkalom tökéletes apropója volt, hogy felhívjuk iparágunk figyelmét a szakmára és az összefogás erejére.

A rendezvény alappillére volt, hogy a szépségipari márkák is betekintést nyerjenek a védjeggyel ellátott termékek fontosságába.

A védjegyes termékek hazai eredetét és megbízhatóságát független szervezet ellenőrzi, és igazolja az alapanyag megfelelő származását. A termékek származásán túl vizsgálják a jogszabályi előírások betartását is, így aki védjegyes árut vásárol, biztos lehet benne, hogy olyan megbízható terméket kap, amely:

  • nem téveszti meg a fogyasztókat,
  • nem él jogosulatlan versenyelőnnyel,
  • megfelel a termékbiztonsági szempontoknak.

Megvitattuk tapasztalatainkat, a piaci változásokat és hogy milyen irányba lenne jó közösen elindulni.

A résztvevők az esemény végén meglepetésben részesültek: Magyar Termék védjegyes ajándékokat kaptak, ezzel is megerősítve a védjegyek iránti bizalmukat és célunk iránti lelkesedésüket.

 

Köszönjük a márkák részvételét és a Magyar Termék Nonprofit Kft.-nek a iparágunkba vetett hitét és támogatását.