Ballagás a PANDHY’S Akadémián

Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy a budapesti PANDHY’S™ Szépség Akadémia hivatalos, „átlagon felüli” minősítésű gyakorlati képzőhelye elballagtatta első gyakornokait.
2022. Február 1. óta nem csupán a fővárosi PANDHY’S™ képzéseinket tartjuk Akadémiánkon, hanem tanulóknak biztosítunk gyakorlati helyet, ezzel is támogatva a hazai kozmetikus képzést, szorosan együttműködve a BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikummal.
Nagy büszkeséggel zártuk a 2022-2023-as gyakorlati évet. Jó volt látni a szakma jövendőbeli képviselőinek elhivatottságát és megtapasztalni a hálát, amit az Oktatóink és Akadémiánk iránt éreznek.
Borbíró Gertrud alapító tulajdonos megköszönte a közös munkát, a töretlen lojalitást és a diákok kitartását. Köszöntőjében kitért az idő múlásának rohamos gyorsaságára is.

Alapítónk rendkívül hálás az egyre csak növekvő és egyre aktívabb magyarországi PANDHY’S™ közösségért, úgy Önöknek, akik alkotják ezt a közösséget, mint kiváló kollegáinak, a PANDHY’S™ Magyarország Csapatának, akik értőn és lelkesen dolgoznak érte, nagyszerű eredménnyel.

A ballagás alkalmával a diákoknak igyekeztünk méltó búcsút szervezni, egyedi ajándékokkal és kedves búcsú szóval az őket követő évfolyamtól.
Kimondottan erre az alkalomra készített egyedi PANDHY’S™ Akadémia táskában megkapták kedvenc PANDHY’S™ kötényüket, első PANDHY’S™ Akadémiai tablónkat és egyéb kedvességeket.
Oktatóink és a diákok kapcsolata figyelemre méltó, mely egy életre szóló hátteret biztosít munkásságuk alatt.
 Jeney Noémi CIDESCO diplomás vezető oktatónk és Szentmártoni Ágnes oktatónk személyre szabott üzenetekkel búcsúzott, így könnyeket csalva a diákok arcára.
Ezúton kívánunk sok szerencsét a vizsgáikhoz, hivatásukhoz és nagybetűs ÉLEThez!
PANDHY’S™ Csapata