INDUL A SZAKMÁK EURÓPA BAJNOKSÁGA!

Az idén Gdańsk-ban megrendezésre kerülő 8. EuroSkills szakmai verseny – Európa legnagyobb szakképzési és készségfejlesztési rendezvénye, ahol 32 tagországból több száz fiatal szakember gyűlik össze Európa különböző országaiból, hogy megmérettessenek tudásukat és a kontinens legjobbjává válhassanak választott szakmájukban. 

Körülbelül 100 000 látogatót várnak Lengyelországból és külföldről.

A 8. EuroSkills Verseny szeptember 5. és 9. között kerül megrendezésre. A megnyitó ünnepséget szeptember 5-én tartják a Polsat Plus Arena Gdańskban, ezt követően 3 napon keresztül versenyeznek Európa legjobbjai. Szeptember 9-én nagyszabású ceremóniával zárul a megmérettetés.

A szakképzés csúcsát képviselő versenyeken az egyes szakmák hazai válogatóversenyén legkiválóbb eredményt elérő versenyző képviselheti az országot. A versenyek rendezésének jogát évről évre más ország nyeri el, így minden év új izgalmakat tartogat.

Szurkoljunk együtt a szeptember 6-án kezdődő EuroSkills Gdańsk 2023 Európa-bajnokságon a magyar küldöttségnek!

A szépségápoló szakmában Darabos Lili képviseli országunkat, aki a WorldSkills 2022 világversenyen megszerzett kiválósági érmével már hozzájárult a magyar sikerekhez!

Az összes nevezett ország szépségápoló szakembere a PANDHY’S termékeivel készült fel és fog is versenyezni! Ezt az alkalmat megtámogatva hívtuk életre PANDHY’S Euroskills Skill Camp-et Akadémiánkon, ahol a résztvevők lehetőséget kaphattak megismerni termékeinket, melyekkel megmérettetik magukat szeptemberben.

A versenyeken a különböző szakmák legújabb, minőségi és korszerű elvárásainak kell megfelelni minden versenyzőnek, aki fel akar állni a dobogó legfelső fokára. Ehhez támogatóként felismertük, elengedhetetlen, hogy termékeink sokszínűségét versenyzők is megtapasztalhassák Akadémiánkon. A nemzetközi versenyek nem csak szakmai elismerést és sikert hozhatnak, hanem egy életre szóló élményt is nyújtanak.