„MAGYAR TERMÉK” védjegy ELSŐ KOZMETIKAI márkájaként reprezentálhatjuk iparágunkat

Koncepciónkhoz hűen a folyamatos mozgás és növekedés jegyében örömmel értesítünk minden kedves Vendégünket, Partnerünket, hogy ettől az évtől kezdődően a „MAGYAR TERMÉK” védjegyhasználói közösség ELSŐ KOZMETIKAI márkájaként reprezentálhatjuk iparágunkat.  

 

 

 

 

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy tanúsító védjegyével segítse a hazai áruk könnyű és egyértelmű azonosíthatóságát, növelje a magyar termékek iránti keresletet. Sikerét jól jelzi, hogy mára mintegy 180 cég több mint 4200 terméke és szolgáltatása viseli a Magyar Termék védjegyek valamelyikét. 

A Magyar Termék védjeggyel ellátott termékek 100% magyar alapanyagból, Magyarországon készültek. A termékhez felhasznált alapanyagokat – egészen a nyersanyagok bányászatától, termelésétől stb. kezdődően – Magyarországon állítják elő. Az alapanyagok feldolgozásától kezdődően a termék előállításához szükséges minden folyamatot Magyarországon végeztek, amitől garantált a fogyasztói bizalom.

 

   

 

Miért érdemes a védjeggyel elátott termékeket választani?

A védjegyes termékek hazai eredetét és megbízhatóságát független szervezet ellenőrzi, és igazolja az alapanyag megfelelő származását. A termékek származásán túl vizsgálják a jogszabályi előírások betartását is, így aki védjegyes árút vásárol, biztos lehet abban, hogy olyan megbízható terméket kap, amely,

  • nem téveszti meg a fogyasztókat,
  • nem él jogosulatlan versenyelőnnyel,
  • megfelel a termékbiztonsági szempontoknak.

    

 

 A PANDHY’S™ professzionális, szőrtelenítő-cukorkészítményeivel és a kapcsolódó depilációs eljárással 2004. évi színre lépésekor alaposan felkavarta úgy a hazai, mint a nemzetközi szalondepiláció állóvizét. Az akkori trendekkel és szokásokkal élesen szembe menő, minden vonatkozásában innovatív, a szakmát meghökkentő anyagot és eljárást kínáltunk, ami ellentétben az akkoriban egyeduralkodó gyantákkal és gyantázással, teljesen új dimenziót nyitott a depilációban. Színrelépésünk óta a cukorral történő szőrtelenítés egyre nagyobb népszerűségnek örvend nem csak hazánkban, világszerte egyaránt. Legyen szó cukorpasztáról, cukorzseléről vagy a legfrissebb innovációnkról a cukorfilmről, büszkén mutatjuk meg az egész világnak, hogy ennek köszönhetően cukordepilációs termékeinket és ehhez kapcsolódó szolgáltatásunkat olyan pozitív üzenettel látjuk el, mely erősíti a bizalmat a támogatóinkban a magyar termékek iránt.