Az első lépésektől kezdve.. avagy Gyakorlati Hely Kereső Börze

BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum Október 15-én megrendezte első gyakorlati hely kereső börzèjét. Nem csak az idő volt pompás, de a részvételi létszám is, több tucat jelentkező érdeklődhetett a megjelent cégek és gyakorlati szakképző helyek programjáról.
A börze keretein belül a diákoknak lehetőségük volt a Kreatív ÁKK duális közreműködő partnereivel szakképzési előszerződést kötni, mely az ágazati alapvizsgát követően léphet életbe.
Mi a PANDHY’S™-nál már több mint 5 éve kiemelt figyelmet szentelünk a jövő szakembereire. Nem csak iskolákat, hazai és nemzetközi rendezvényeket (BeautyForum Diákolimpia, EuroSkills és WorldSkills) és bizonyos személyeket támogatunk, hanem mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy tudásával és szakértelmével kiemelkedjen az átlagos kozmetikusok és kozmetikák tengeréből, illetve vendégeinek a legmegfelelőbb kezelést és válassza.
Örömmel tapasztaltuk, hogy a hallgatók körében a PANDHY’S – CosMed Kft. népszerű és keresett gyakorlati hely, ezt igazolta a tömérdek önéletrajz, motivációs levél is amelyet kaptunk. A személyes ismerkedés és a rögtönzött COSMIX bemutató, a személyre szabott krém keverés, valamint a depilációs cukor édes varázsa méginkább felcsigázta a kozmetikus tanulók kiváncsiságát.
Köszönjük a rengeteg érdeklődést, sok sikert kívánunk a vizsgákhoz !

Hamarosan jelentkezni fogunk a további fejleményekkel!