Szakmaiság, elegancia, varázslat? Ilyen volt a PANDHY’S Beauty Lounge…

Izgatott készülődés előzte meg a Beauty Lounge rendezvényt egy varázslatos helyszínen, a PANDHY’S™ Beautiqueban a Bartók Béla úton, Budapesten.

A zuhogó eső sem tántorította el résztvevőket, akik velünk együtt már alig várták, hogy újra találkozhassunk. Az ország különböző részéről érkeztek a PANDHY’S™ kozmetikusok. Sokan voltak olyanok, akik csak ezen a rendezvényen vagy a VIP táboraink alatt találkozhatnak személyesen, de a barátságuk ennek ellenére töretlen.

Régi és új arcok érkeztek, sok ölelés és nevetés jellemezte az együtt töltött időt.

Igazi gurman falatkák, finom sütemények és specialty kávék kényeztették az ízlelőbimbókat, aki pedig tudás éhségét akarta csillapítani és kíváncsi volt az aktualitásokra/újdonságokra, az rövid előadások keretében elégíthette ki.

A témák igazán időszerűek: hámlasztás, a bőrfiatalítás, a kémiai savas peelingek alkalmazása szalonkezelésekben/otthon és a Derma Pin Pen kezelés. Vendég előadóval is büszkélkedhettünk az idén, Barna Alexandra, a Beauty Marketing Experts tulajdonosának személyében, aki mint mindig, most is számos marketig tanáccsal és praktikával szolgált.

Természetesen most sem maradhatott ki a cukor, pontosabban a Sucromer SugarEase, ami megint egy világ újdonság, cukor polimerekből, glükózból álló cukorfilm. Maga az alkotó és tulajdonos, Borbíró Gertrud avatta be a résztvevőket a rejtelmekbe és mutatta be a pontos használatát a gyakorlatban.

Mint mindig, a termék szavak nélkül győzte meg a publikumot…

Amikor már mindenki úgy gondolta, hogy nem lehet fokozni a hangulatot, egy igazán női téma került porondra. Répás Annamária, a Stile di Med tulajdonosának csodás munkaruháit vonultatták fel az Erzsébet Királyné szakiskola hallgatói, akik A PANDHY’S™ Szépség Akadémián kapják meg gyakorlati képzésüket Szentmártoni Ágnes és Jeney Noémi oktatóktól. Annamari igazán nagyvonalúan 2 ruhakölteményt ajándékozott a tombola nyerteseinek.

És aki úgy gondolta, hogy ez a csúcs, hát nem!

Ungár Anikó „varázslatos” személyisége, illetve fergeteges és nagyon izgalmas produkciója jó sokáig emlékezetes marad mindannyiunk számára.

Jókedv, derű, kellemes élmények tették igazán gazdaggá és felejthetetlenné ezt a napot, ahonnan minden résztvevő egy nagyértékű ajándékcsomaggal indulhatott vissza a dolgos mindennapokba.

Köszönjük Nektek, hogy most is velünk együtt ünnepeltetek és hogy együtt örülhettünk a közös sikernek!