Új formulák a palettánkon – Részletes leírás

Újdonságokkal bővült a kínálatunk a COSMIX Slow Beauty Line családon belül. De mi is az a Slow Beauty? Mielőtt bemutatnánk a termékeinket, ismerjük meg ezt az új filozófiát.

Slow Beauty (lassú szépség) fogalma:

A lassú szépség egy holisztikus mozgalom és filozófia, amely összhangban  közelít meg a kozmetikumok előállításának és alkalmazásának kérdéséhez. A koncepció szembe megy a gyorsan fejlődő szépségiparral, amely gyors megoldásokat, azonnali eredményeket és invazív lehetőségeket kínál, igyekszik versenyt futni az idővel és mindenáron küzd az öregedés ellen.

A lassú szépség filozófiája azon meggyőződésen nyugszik, hogy a szépség ideája és az öregedés folyamata a természet diktálta ritmus szerint változó folyamat, ezért a természetet egy megkerülhetetlen  erőként konstatálja, amellyel folyamatosan együtt kell működni.

A lassú szépség segít az embereknek egy olyan fenntartható öngondoskodási gyakorlat kialakításában, amelynek alapja a természet, az egészség és a jó közérzet, amely magában foglalja a multi-szenzoros termékek, eszközök és erőforrások használatát az örömteli létezés támogatására. A lassú szépség életmódválasztásnak tekinthető.

A lassú szépség nagy figyelmet fordít arra, hogy milyen hatással van az emberekre és a környezetre. A kevesebb hulladék keletkezésének, a minőségi alapanyagok felhasználásának és az etikus gyártás támogatásának alapelvei egyesülnek, a tartós hatás és termék érdekében.

Nézzük hát a termékeke:

PANDHY’S™ COSMIX Slow Beauty Line Peel Miel gél (50 ml)

peel miel

Progresszív, biotechnológiai PHA (polihidroxisav) kémiai hámlasztó gél. Mivel a PHA-k nem számítanak fényérzékenyítő molekuláknak, a gél egész évben használható, minden bőrtípus kezelésére. A PHA a glikolsav legsokoldalúbb alternatívája, ugyanolyan keratolitikus hatással, mint az AHA, de annak irritatív hatása nélkül. A PHA kifejezetten érzékeny és/vagy problémás bőrön is alkalmazható, kiválóan tolerálja a rosaceas, az atópiás dermatitises, stb. bőr is.

Az összetevők mindegyike etikus forrásból származik, a fő komponenst pedig egy díjnyertes, kézműves virágmézből nyerjük.

PHA 25 % pH 3,0

Polihidroxisavas hámlasztás:

A kémiai hámlasztás a második (a botulinum toxin után) legkeresettebb nem sebészeti professzionális bőrápoló kezelés.

A PHA működése:

  • Finomítja, kisimítja a stratum corneumot (a szaruréteget)
  • Erősíti az epidermiszt (felhámot)
  • Újra-tömöríti, feszesíti a dermiszt (irhát)

A PHA Előnyei

  • keratolitikus hatás – a hámlásra hat (keratolitikus hatás = lebontja a külső réteget és csökkenti a pszoriőtikus plakkok vastagságát)
  • megakadályozza az öregedést – elősegíti az extracelluláris mátrix optimális fenntartását és a kollagént
  • antioxidáns hatású, hasonló a C és E Vitaminokhoz
  • nem fényérzékenyítő – egész évben alkalmazható
  • alkalmas érzékeny bőrre és területekre – nem okoz gyulladásos választ
  • intenzív hidratáló hatás – az akvaporinok vízfelvétele és visszatartása, a  Hialuronsav szintézisének fokozása
  • nagyon sokoldalú

Útmutató a szalon alkalmazáshoz:

A gélt vékony és egyenletes rétegben vigye fel a tiszta és teljesen száraz bőrre. Hagyja hatni 10-15 percig, majd mossa le langyos vízzel. A kezelést követően alkalmazzon szérumot és a hidratáló krémet, az intenzív hidratálás és a bőr védőrétegének védelmében. Kúraszerű alkalmazás javasolt, heti gyakorisággal, 6-8 hét időtartamban.

Ajánlott otthoni bőrápolás:

A PANDHY’S™ AHA koktél napi használata a szalonkezelések 6-8 hetében jelentősen segíti a kívánt eredmény elérését. Célszerű gondoskodni a fényvédelemről is.

Figyelmeztetések:

A készítmény szembe ne kerüljön. Használat előtt javasolt bőr tesztet végezni. Nem használható nyílt sebekre és égett bőrön. Ha irritáció lép fel, abba kell hagyni a szer használatát. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők (INCI): Aqua (Water), Glycerin, Gluconolactone, Mel (Honey), Lactobionic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Cellulose Gum, Carrageenan, Sucrose, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

PANDHY’S™ COSMIX Slow Beauty Line Senso Calm Gel (50 ml)

senso calm gél

Könnyen felszívódó, többfunkciós és komplex nyugtató gél, amely megvédi a bőrt a külső mechanikai hatásoktól. Kisebb esztétikai eljárások (PMU, tetoválás, mikrotűs-kezelések, horzsolás, lézeres kezelések, szőrtelenítés, borotválkozás stb.) utáni bőrpír és irritáció csillapítására ajánlott.

Hatékony megoldás a maszk viselés okozta tünetekre, a környezeti hatások által kiváltott allergiás bőrreakciókra.

Védi és helyreállítja a bőr védelmi funkcióját azáltal, hogy megakadályozza az irritáció és a bőr barrier pusztulásának negatív ciklusát.

SZENZOKOZMETIKA – Új hatásmechanizmus;

A szenzoros keserű íz receptorok (T2R) aktiválása a bőrben

Keserű íz receptorok (T2R): A keserű ízek aktiválják őket

Megerősítik a bőr mind a 4 védő-funkcióját

  1. A mikrobiológiai gát – a Staphylococcus epidermidisre és a Staphylococcus aureusra hatva
  2. A kémiai gát – a ß-defensine-3 antimikrobiális peptid stimulálásával
  3. A fizikai gát – a kollagén szintézis elősegítésével és a bőr szerkezetének megerősítésével
  4. Az immungát – a gyulladást elősegítő mediátorokra hatva

Az érzékszervi keserű íz receptorok a bőrben jelennek meg – először a fibroblasztokban mutatkoztak meg

A PANDHY’S™ Senso Calm Gel megnyugtatja a bőrt azáltal, hogy megerősíti a bőr összes védőgátját az érzékszervi keserű íz receptorok aktiválásával.

Hatásmechanizmus: – Megakadályozza a gyulladásos hatást a dermatitisz elleni mikrobiota optimalizálásával

  • növeli a reaktív bőr védőképességét
  • ellenállóbbá teszi a reaktív bőrt a gyulladásokkal szemben
  • korlátozza a pigmentációs következményeket

Használati utasítás:

A gélt vékony és egyenletes rétegben vigye fel az érintett területre, alkalmazza a gélt rendszeresen, akár naponta több alkalommal is, amíg a kívánt bőrállapot helyre nem áll.

INCI: Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Glycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa (Tara) Gum, Cellulose Gum, Carrageenan, Sucrose, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Caesalpinia Spinosa (Tara) Gum, Enteromorpha Compressa (Algae) Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Silybum Marianum (Lady’s Thistle) Fruit Extract, Ocimum Sanctum (Holy Basil) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate

Mindkét új formula alapja egy Aloe Vera gél COSMOS által jóváhagyott, glükóz tartalmú, víz-gélesítő szerrel, amely átlátszó sűrítést biztosít sima, fényűző textúrával, tixotróp tulajdonságokkal.

Ismerje meg termékeinket!

  • PANDHY’S™COSMIX TERRA set – Tensor 5 g

    838 Ft
  • PANDHY’S™COSMIX TERRA set – Detox 5 g

    838 Ft
  • PANDHY’S™ COSMIX TERRA set – Repair 5 g

    838 Ft
  • PANDHY’S™ COSMIX Sugar Peel-Off Maszk lehúzható arcmaszk alap (5×50 g)

    Az árak bejelentkezés után láthatóak csak.
  • PANDHY’S™ COSMIX TERRA set – Matte 5 g

    838 Ft
  • PANDHY’S™ COSMIX TERRA set – Blench 5 g

    838 Ft
  • PANDHY’S™ COSMIX Maszk Bázis (500 ml)

    Az árak bejelentkezés után láthatóak csak.
  • PANDHY’S™ COSMIX KG Peeling (100 ml)

    9 906 Ft
  • PANDHY’S™ COSMIX Lemosó Tej (100 ml)

    7 709 Ft