Dupla siker a 2022-es Diák VIP Tábor

A 2019-ben megtartott, első Diák VIP Táborunk után elhatároztuk, hogy minden évben megszervezzük a kozmetikus tanulók számára ezt a 2 napos, valódi erdei tábor jellegű rendezvényünket. Sajnos a 2020-as évben kitört COVID világjárvány keresztül húzta a számításainkat, így csak idén mertünk bátran belevágni a szervezésbe..

…jól is döntöttünk!

A helyszín a már jól bevált Rotter Lajos Turistaház volt, mely Budapest felett, a Hármashatár-hegy legtetején található, magas fenyők és pazar kilátás ölelésében. A házat még évekkel ezelőtt, kisebb-nagyobb támogatások általt ötletesen felújították. Pont annyira lett hozzányúlva és frissítve, hogy megtartsa a kulcsos turistaházak jellegét, ellenben makulátlan tisztaság és modern felszerelés fogadja a betérőket.

Az idei programot annyiban módosítottuk, hogy nem csak előadásokat szerettünk volna tartani a tanulóknak, hanem ezek mellett egy valódi, akár vizsgájukhoz speciális kezelésként is felhasználható tudást és ehhez kapcsolódó termékeket kínáljuk számukra, ezzel is segítve tanulmányaikat. Mindezek mellett a Beauty Marketing Experts szépségipari marketing ügynökség alapítója, Barna Alexandra elképszetően hasznos és aktuális online marketing előadása színesítette az együtt töltött időt, illetve megkeresésünkre a BeautyForum is magazinokkal járult hozzá a sikerhez.

A jelentkezést nyár elején hamar meg is nyitottuk, ám napok alatt betelt. A nagy népszerűséget mi a több éves, diákok és iskolák számára nyújtott alázatos támogatásnak, illetve a tábor programjának könyveltük el.

Igaz, hogy a hely még jóval több vendég befogadására is alkalmas, viszont fontos volt korlátoznunk a létszámot (28 főben állapítottuk meg), hiszen fizikailag nem volt akkora szabad, egybefüggő tér, ahol 14 masszázságyat fel tudunk állítani, illetve oktatóinkkal minőségi képzést szerettünk volna biztosítani, teljes figyelemmel, ami több fő esetén már nem biztos hogy sikerült volna.

Így rövid tanácskozás után eldöntöttük, hogy idén, a nagy érdeklődésre való tekintettel egy második felvonással is készülünk, amit 1 héttel később tartunk meg.

Várakozásunkat felülmúlva napok alatt elfogyott ismét minden hely és elértük a maximális kapacitást.

A tanulók az ország különböző iskoláiból érkeztek (Kiskunhalas, Tata, Budapest, Keszthely, Székesfehérvár), melyben a helyi tanárok és oktatók nyitottsága is segítségünkre volt, melyet ezúton is hálásan köszönünk!

Mindkét tábor alatt a szakmai nyalánkságokhoz finom ételek és italok, valamint jókedv és valódi tábor hangulat társult.

A résztvevők a napok végén emléklapot és oklevelet is szereztek a megtanult, különleges kezelésről.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult az idei dupla tábor sikeréhez. Elhatároztuk, jövőre akár több dátummal is érkezünk, hiszen rengetegen lemaradtak a mostaniakról.

Íme néhány kép a teljesség igénye nélkül: