Anti-aging cukrozással?

Az ember ahogyan idősebb lesz, azt tapasztalja, hogy az évek szinte kergetik egymást. Állandó változást hoz a divat, az ipar, a szolgáltatás területén egyaránt. A minap, hazafelé a reptérről egy Tesla taxival utaztam ami elképesztő, mi mindent tud. 10 évvel ezelőtt utópisztikusnak tűnő technika ma már a jelenben, amit használunk… és mi jöhet még?!

Egy dolog viszont örök érvényű marad és soha nem fog változni, az pedig az örök fiatalság vágya, annak megőrzése. A szépség ápolásban az anti-aging kezelések mindig „örökzöldek” maradnak. Nyilván a módszerek, a hatóanyagok változnak az egyre újabb kutatások eredményeként.

Számomra az egyszerűség és a biztonság szintén egy állandó és maradandó kritérium a fiatalos bőrkép megőrzésénél. A anti-aging kezelések sora határtalan, választhatunk ízlésünknek és pénztárcánknak megfelelőt. Egy biztos, csodák nincsenek /vagy mégis?/ és egyetlen alkalom nem ad tartós eredményt.

Állandó a cukor szerelmem viszont, ezért nem véletlen, hogy a CIDESCO diplomám megírásánál is 2015-ben a cukrozás technikáját vettem alapul a Hyaloronsav penetrációjához, a természetes kollagén és elasztin termelés stimulációjához.

Tudom, hogy sokakban ellenérzést és bizonytalanságot vált ki, hogy a PANDHY’S™ szőrtelenítésre alapoztam a technikát, de mi sem bizonyítja jobban, minthogy Koreában évek óta ezt a fiatalító kezelést veszik igénybe a hölgyek a PANDHY’S™ szalonokban, akik köztudottan élen járnak a bőrfiatalításban. /Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem igazán szőrösek és maga a szőrtelenítés nem élvez önmagában prioritást/

Nagyon leegyszerűsítve a lényeg az, hogy az anagén fázisban történő depiláció során, finom mikrosérüléseket okozva, a szervezet beindítja a önregenerációs mechanizmust, ami fokozza a kollagén és elasztin szintézist a bőrben, és a külsőleg megtámogatott hatóanyagokkal feszesebb, fiatalosabb, rugalmasabb, teltebb bőrképet eredményez. Ez az elv hasonló a sokak számára ismert dermaroller, dermapen kezelésekhez.

Akik ismerik a PANDHY’S™ technikát és a szervezet működését jól tudják, hogy nem kell tartani a szőrszálak megerősödésétől, ami sokakat visszatart ettől a kezeléstől. A szépségükre oly sokat adó koreai hölgyek is igazolják állításunkat, ahol több száz szalonban élvezik a magyar PANDHY’S™ cukor, a MultiMolHyaGel, a Silk kollagén és a Hévízi iszap bőrfiatalító hatását.

Az új év mindig izgalamakat, új lehetőségeket tartogat, ami lendületet ad nekünk a szürke, januári napokban. Úgyhogy mélyüljünk el a a különböző professzionális szolgáltatásokban, a hatóanyagokban és bővítsük tudásunkat most is mint mindig, hiszen a tudásvágy is örök.

Ezek szellemében kívánok minden kedves olvasónak testi-lelki és szellemi fiatalságot 2022-ben is, szeretettel,

Noémi

U.i.: Legyetek résen, hiszen hamarosan kifejezetten Cukor anti-aging gyakorló napokkal érkezünk nektek, hogy könnyedén elsajátíthassátok ezt a technikát és azonnal bővíteni tudjátok kozmetikátok szolgáltatási körét.