29. BeautyForum: ott találkozunk!

Több mint húsz éve szervezik Magyarországon a szépségipar legnagyobb szakmai rendezvényét, a Beauty Forumot. Szinte mindenki ismeri a szakmában, és alig van olyan kozmetikus, aki még ne járt volna náluk valamelyik évben. Az évek során sok minden változott: a kiállítók, a helyszínek (ki emlékszik még a Műegyetemre vagy a jó öreg Syma Csarnokra?), a tematika, a versenyek.

A világjárvány által megtépázott rendezvényipar kezd lábra állni, ezáltal végre ismét személyesen találkozhatunk veletek. Ezt az esélyt nem hagyhattuk ki és úgy döntöttünk, hogy az új világszabadalmunkkal, a szőrtelenítő cukorfilmmel mi is részt veszünk egy szép, 15 m2-es standdal a kiállításon, ahol valóban csak az új termékünkön lesz a fókusz.

A belépés szépségipari szakemberek számára ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, és a járványügyi korlátozások és mindannyiunk biztonsága érdekében hozd magaddal a végzettségedet igazoló bizonyítványod másolatát.

cukorfilm

A kiállításon megrendezésre kerülő Diákolimpia kiemelt támogatója a PANDHY’S™

Idén is keresik az év legfelkészültebb kozmetikus tanulóit az őszi Beauty kiállításon. A PANDHY’S™ az alapítása óta elkötelezett híve a folyamatos fejlődésnek, tanulásnak és képzésnek, illetve az utóbbi 5 évben kiemelt figyelmet fordít a tanulók, a jövő kozmetikusainak és iskolájuk támogatására. Többek között ezért is támogatják a szakmák európa- és világbajnokságát (EuroSkills és WorldSkills), melyben már évek óta a szépségápoló szakma szponzorai, így a világ minden pontjáról érkező versenyzők a magyar PANDHY’S™ termékekkel készülnek fel és mérettetnek meg.

A hazai Diákolimpia célja, hogy segítsék a kozmetikustanulók ismereteinek elmélyülését és önbecsülésük növelését, teret kapjanak a megszerzett tudásuk bemutatására, nyilvánosan bemutatkozhassanak a szakma többi képviselőjének és a szakképzést biztosító iskolák minőségi nevelő-oktató munkája elismerést kapjon.

Ifjú szakemberek így válhatnak részesévé a szakma legnagyobb eseményének a Beauty Forum Hungary Szakkiállításnak, ahol találkozhatnak a példaképeikkel, a szakma jeles képviselőivel. A

Diákolimpiát azért hívták életre, hogy a tanulók már a pályájuk elején átérezzék azt az elhívatottságot, amit ez a gyönyörű szakma a későbbiekben nekik is jelenteni fog.

A Beauty szakkiállításon megrendezésre kerülő Diákolimpia megmérettetésen minden kozmetikusoktatást nyújtó iskola részt vehet. (Iskola- és nem iskolarendszerű képzést nyújtó intézmények egyaránt nevezhetnek), iskolánként maximum 3 csapat A diákcsapatok 3 fősek. A Diákolimpia elméleti jellegű verseny, ahol tesztkérdésekre kell válaszolni. A verseny tisztaságának biztosítása érdekében azonos feltételekkel, egyértelmű feladatmeghatározással próbáljuk a szubjektív értékelést minimalizálni. A verseny lebonyolításakor biztosítjuk a pártatlanságot és a nyilvánosságot.

Találkozzunk November 5-6-án a kiállításon!

(forrás: beauty-forum.hu)