BeautyForum Diákolimpia kiemelt támogatója a PANDHY’S™

diákolimpia

Idén is keresik az év legfelkészültebb kozmetikus tanulóit az őszi Beauty kiállításon. A PANDHY’S™ az alapítása óta elkötelezett híve a folyamatos fejlődésnek, tanulásnak és képzésnek, illetve az utóbbi 5 évben kiemelt figyelmet fordít a tanulók, a jövő kozmetikusainak és iskolájuk támogatására. Többek között ezért is támogatják a szakmák európa- és világbajnokságát (EuroSkills és WorldSkills), melyben már évek óta a szépségápoló szakma szponzorai, így a világ minden pontjáról érkező versenyzők a magyar PANDHY’S™ termékekkel készülnek fel és mérettetnek meg.

A hazai Diákolimpia célja, hogy segítsék a kozmetikustanulók ismereteinek elmélyülését és önbecsülésük növelését, teret kapjanak a megszerzett tudásuk bemutatására, nyilvánosan bemutatkozhassanak a szakma többi képviselőjének és a szakképzést biztosító iskolák minőségi nevelő-oktató munkája elismerést kapjon.

Ifjú szakemberek így válhatnak részesévé a szakma legnagyobb eseményének a Beauty Forum Hungary Szakkiállításnak, ahol találkozhatnak a példaképeikkel, a szakma jeles képviselőivel. A

Diákolimpiát azért hívták életre, hogy a tanulók már a pályájuk elején átérezzék azt az elhívatottságot, amit ez a gyönyörű szakma a későbbiekben nekik is jelenteni fog.

A Beauty szakkiállításon megrendezésre kerülő Diákolimpia megmérettetésen minden kozmetikusoktatást nyújtó iskola részt vehet. (Iskola- és nem iskolarendszerű képzést nyújtó intézmények egyaránt nevezhetnek), iskolánként maximum 3 csapat A diákcsapatok 3 fősek. A Diákolimpia elméleti jellegű verseny, ahol tesztkérdésekre kell válaszolni. A verseny tisztaságának biztosítása érdekében azonos feltételekkel, egyértelmű feladatmeghatározással próbáljuk a szubjektív értékelést minimalizálni. A verseny lebonyolításakor biztosítjuk a pártatlanságot és a nyilvánosságot.

A döntő időpontja: 2021. november 5. péntek

(forrás: www.beauty-kiallitas.hu )

diákolimpia