Szenzáció: Újdonság a professzionális szőrtelenítésben

Megtiszteltetés számunkra, hogy a világon először, itt Magyarországon, a Beauty Forum Facebook csatornáján mutathattuk be legújabb fejlesztésünket, amely hosszú idő után először, ismét a cukordepilációhoz kötődik szorosan. Balla Ágnes, a Beauty Forum ügyvezető igazgatója és Borbíró Gertrud, a PANDHY’S alapítója és tulajdonosa közel 1 órán át beszélgettek az új termékről.

A live bejelentkezésünk megtekinthető itt:

Nagy öröm és büszkeség ez a számunkra, büszkék vagyunk, mert megint egy fineszes és egyedülálló dolog született, és mert ez az újdonság egy újabb cukortermék a szőrtelenítési portfóliónkban.

A PANDHY’S™ SugarEase Sucromer Cukorfilm® egy különleges, cukor alapú szőrtelenítő formula, amely a mindenható cukrozás gyengédségét és hatékonyságát ötvözi a gyantázás egyszerűségével.

A cukorfilm egy teljesen hipoallergén, nagyrészt cukormolekulákból álló anyag, ami képes penetrálódni, rendkívül rugalmas, nem ragad az élő bőrsejtekhez, hatékony ez egészen rövid szőrszállakkal szemben is, függetlenül azok textúrájától, és természetesen a növekedésirányában távolítja el a szőrt.

Gyors és nagyon gazdaságos eljárás az anyagfelhasználás tekintetében, illetve mivel önmagában alkalmazható, un. stripless technika, nincs szükség külön anyagra vagy eszközre a lehúzásához sem.

A cukorfilm kellemes hőmérsékletű, szinte teljesen fájdalommentes a vele végzett szőrtelenítés, nagyszerű a kezelés utáni bőrérzet.

Az anyag lévén nagyrészt cukor, megengedi, hogy szükség esetén akár többször is visszamenjünk egy-egy területre, anélkül, hogy ezzel bármilyen nemkívánt reakciót váltsunk ki a bőrön.

Tehát mindent tud a SugarEase cukorfilm, ami ahhoz kell, hogy a cukorpaszták és a cukorzselé mellett, harmadik cukorféleségként belépjen a PANDHY’S™ kínálatba.

Használata egyszerű, nem igényel külön képzést sem, gyakorlatlan kezekben is kiválóan működik, szinte nem ad esélyt a felhasználói hibáknak. Ennek is köszönhető, hogy a sucromer cukorfilm®-mel elsősorban a gyantázó szakembereket célozzuk.

  • PANDHY’S™ Mediterrán Cukorpaszta (1000 g)

  • PANDHY’S™ Normál Cukorpaszta (1000 g)

  • PANDHY’S™ SugarEase Sucromer Cukorfilm® TRY ME (100ml)

  • PANDHY’S™ Sweet & Easy Cukorzselé (1000g)

  • PANDHY’S™ SugarEase Sucromer Cukorfilm® (650ml)

  • PANDHY’S™ ICONIC Cukorpaszta (1000 g)

  • PANDHY’S™ Ultra Soft Cukorpaszta (1000 g)

  • PANDHY’S™ FlexEpil Rugalmas Szalag (2 tekercs 600 x 7.5 cm)

  • PANDHY’S™ SugarEase Sucromer Cukorfilm® (5 x 650ml) + AJÁNDÉK