Óriási siker a termék és bor esten

Az elmúlt napokban az új szőrtelenítési szenzációtól, a PANDHY’S™ SugarEase Sucromer Cukorfilm® -től volt a hangos a hazai kozmetikai élet, hiszen a BeautyForummal közösen szervezett online bejelentkezésünket élőben közel százan, visszanézve pedig több ezren tekintettek már meg, ráadásul a szemfüles nézők egy értékes ajándékcsomagra is szert tehettek, amivel több mint százan éltek, így elsők között próbálhatják ki az új depilációs terméket.

Azonban a futárszolgálatok által kézbesített csomagok előtt a PANDHY’S™ kozmetikusok személyesen is tesztelhették az új anyagot a PANDHY’S™ Termék és Bor Est elnevezésű rendezvényünkön,  ahol egyenesen Borbíró Gertrud, a PANDHY’S™ tulajdonosa mutatta be.

Nem túlzás azt állítani, hogy óriási siker és öröm fogadta a cukorfilmet, amivel nem tudtak betelni kabinokban, mindenki szőrszálakat keresett magán vagy másokon.

A cukorfilmről:

A PANDHY’S™ SugarEase Sucromer Cukorfilm® egy különleges, cukor alapú szőrtelenítő formula, amely a mindenható cukrozás gyengédségét és hatékonyságát ötvözi a gyantázás egyszerűségével.

A cukorfilm egy teljesen hipoallergén, nagyrészt cukormolekulákból álló anyag, ami képes penetrálódni, rendkívül rugalmas, nem ragad az élő bőrsejtekhez, hatékony ez egészen rövid szőrszállakkal szemben is, függetlenül azok textúrájától, és természetesen a növekedésirányában távolítja el a szőrt.

Gyors és nagyon gazdaságos eljárás az anyagfelhasználás tekintetében, illetve mivel önmagában alkalmazható, un. stripless technika, nincs szükség külön anyagra vagy eszközre a lehúzásához sem.

A cukorfilm kellemes hőmérsékletű, szinte teljesen fájdalommentes a vele végzett szőrtelenítés, nagyszerű a kezelés utáni bőrérzet.

Az anyag lévén nagyrészt cukor, megengedi, hogy szükség esetén akár többször is visszamenjünk egy-egy területre, anélkül, hogy ezzel bármilyen nemkívánt reakciót váltsunk ki a bőrön.

Tehát mindent tud a SugarEase cukorfilm, ami ahhoz kell, hogy a cukorpaszták és a cukorzselé mellett, harmadik cukorféleségként belépjen a PANDHY’S™ kínálatba.

Visszatérve a rendezvényünkre, a cukorfilm, az isteni falatok és italok mellett a társaság volt talán a legnagyobb öröm, hiszen közel másfél évig nem tudtunk kedves kozmetikusainkkal személyesen találkozni. Vendégeink Pécstől kezdve, Szombathelyen és Debrecenen át, egészen Orosházáról, vagyis ország minden pontjáról érkeztek hogy együtt ünnepeljük az új világ szabadalmat.

Alig várjuk a következő közös, nagyszabású eseményünket, melyet még idén meg szeretnénk valósítani.

Köszönjük hogy eljöttetek!