Míg az arctisztítási protokollunk részeként teljesen természetesnek vesszük, hogy bőrünket radíroznunk kell, addig megdöbbenve kérdezhetjük a hajas fejbőrünknek is szüksége van rá?

Igen, lehetséges, nézzük csak miért.

Ahogyan az arcbőrünkön, úgy a fejbőrnél is elhalnak a hámok, amelyeket célszerű eltávolítani a tökéletes, alapos tisztítás érdekében. Normál esetben a szarusejtek önmaguktól is leválnak, de bizonyos esetekben zavar léphet fel és ez korpa formájában jelentkezhet.

Erre a kellemetlen problémára jelenthet megoldást a PANDHY’S™ által kínált „fej wellness”.

A testkezeléseknél már jól ismert habos-sós peelinggel kezdjük a rituálékat, alapozva a só tisztító és keringésjavító hatására.

A PANDHY’S™ Scalp Care sópasztája viszont kifejezetten a fejbőr normál működésének elősegítésére készült.

Orvosolhatjuk vele a túlzott zsírosodást, korpásodást; enyhítheti a pikkelysömör kellemetlen tüneteit; önmagában használhatjuk a kellemes érzésért, amit a só bizsergető hatása idéz elő; illetve hajtővolumenizáló hatását sem hagyhatjuk ki számtalan jótékony hatása mellett.

Mosópasztánk alapja a rózsaszín Himalája só, amely rendkívül gazdag, a szervezet működéséhez szükséges ásványi anyagokban. Megtalálható benne többek között a nátrium-klorid, kálcium, bromid, jód és magnézium is. Kiváló méregtelenítő, pórustisztító és fertőtlenítő hatású.

A paszta összetételében megtalálható a már jól ismert cukor-tenzid; valamint napraforgómagolaj, amaránt olaj, mely magas szkvalén tartalmának köszönhetően, nagyon jó nedvességmegőrző és hidratáló hatású.

Elnyeli az UV káros sugarait, erőteljes antioxidáns tulajdonsággal bír. Gyógyíthat bizonyos fejbőrbetegségeket köztük az ekcémát, pikkelysömört.

Összetevői közül említésre érdemes a muskotályzsálya, amely szabályozza a fejbőr szébumtermelését, baktericid, sejtmegújító és tonizáló hatást fejt ki.

Felhasználási javaslat:

A tégelyben található spatulával keverjük össze a sópasztát; kis mennyiséget vigyünk fel a nedves hajra, közvetlen a hajtövekhez és masszírozzuk alaposan a fejbőrünkbe egészen addig, amíg a paszta habzani kezd, oszlassunk el a tisztító habunkból a hajszálakon át a hajvégekig és hagyjuk hatni 5-10 percig; ismételjünk ha szükséges, ezután öblítsük le.

A sópaszta használata során nincs szükségünk egyéb hajtisztító kozmetikumra, a masszánk tökéletes zsírtalanítást biztosít.

A kezelés kúraszerűen ajánlott, 2 hónapon át, 2 hetente.

Szívből ajánlom!

Szeretettel,

Ági

PANDHY’S™ oktató

 • haj tonik

  PANDHY’S™ACV Tonik haj és fejbőr vitalizáló (100 ml)

  7 315 Ft
 • sampon balzsam

  PANDHY’S™ Sigma Line Sampon (200ml) + Kondicionáló (200 ml) -20%

  19 094 Ft
 • sampon

  PANDHY’S™ Sigma Line Sampon (200 ml)

  9 512 Ft
 • PANDHY’S™ Sigma Line Kondicionáló (200 ml)

  11 703 Ft
 • haj maszk olaj

  PANDHY’S™ Haj Maszk Olaj (100 ml)

  15 545 Ft
 • hajvégápoló

  PANDHY’S™ Hair Tip Hajvégápoló Olaj (30 ml)

  6 401 Ft
 • sópaszta

  PANDHY’S™ Fejbőr ápoló sópaszta (250 g)

  11 887 Ft
 • haj szérum

  PANDHY’S™ Capilia Szérum (30 ml)

  12 802 Ft