Bemutatkozik Kozmetikusunk – Tímea (Veresegyház)

Sziasztok,

Szöllösi Tímea vagyok, 44 éves, aneszteziológus szakasszisztens, diplomás ápoló, kozmetikus. Összesen 25 évig dolgoztam aneszteziológus asszisztensként az egészségügyben. A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Karának Diplomás ápolói szakán 2015-ben végeztem. Szerettem a munkámat és a gyógyítást. Számomra, hogy segítek az embereknek az egy természetes dolog volt és az is marad.

Az egészségügy mellett többféle masszázstípust is elsajátítottam és alkalmaztam is őket. Pár évvel ezelőtt fokozottabban elkezdtem érdeklődni az aromaterápia és a gyógynövények iránt. Kerestem az utat, hogy hogyan tudnék kiteljesedni a gyógynövények világában. Ezek hatására döntöttem úgy, hogy 25 év után elengedem az egészségügyi szakmát és egy új útra térek egy új szakma által.

Nem is telt el sok idő, 2020 decemberében lettem kozmetikus. A kozmetikus iskola alatt ismertem meg a PANDHY’S™ t. Az iskolában a vizsgára szükség volt egy különleges kezelésre, és ezzel céllal végeztem el a PANDHY’S™ Rose Relax rózsakvarcos masszázst. Annyira megtetszett a PANDHY’S™ szemlélet, hogy sorra elkezdtem járni a tanfolyamaikra. Derma Pin Pen, CukorSPA, Cukor depiláció, Alga Detox , Cosmix.

Amikor megismertem a Cosmix INKA aktívokat, tudtam, hogy ezzel fogok dolgozni. Az Inkák világa az, amiben megtaláltam azt, hogy miért lettem kozmetikus. A gyógynövényekből összeállított combókkal személyre szabottan tudok segíteni vendégeimnek, hogy a bőrük a legmegfelelőbb állapotba kerüljön. A kozmetikus iskolában a tanáraim mindig arra ösztönöztek, hogy „gondolkodó” kozmetikusok legyünk. Úgy érzem, hogy a Cosmix INKA aktívjaival nem leveszek egy tégelyt a polcról, hanem, egy bőrdiagnózist követően, megalkotom a vendégem bőrproblémáira a „megoldást”!

A kozmetikám nevének kitalálásában is nagy segítséget nyújtottak ez a szemlélet. Ezért lett a kozmetikám neve Individual cosmetic (személyre szabott kozmetika). Amit még nagyon fontosnak tartok az a testi-lelki symbiosis. A CukorSPA , Rózsakvarc masszázstechnikákkal egy kicsit hozzásegíthetem a vendégeimet a testi- lelki feltöltődéshez is. Hiszen ép testben ép lélek. Így, egy kicsit, ha másképp is  de a „gyógyítás” megmaradt a kezeim által.

Remélem, hogy a vendégeimet is sikerül ugyanolyan alázattal „kezelnem”, ahogyan azt a műtőasztalon tettem.

„Az egészséghez vezető út a mindennapos illatos fürdő és olajos masszázs.”

/ Hippokratész/

 


Név: Szöllösi Tímea
Cím: 2112.Veresegyház Hétvezér út 2/b
Tel.: 06705184166
Email cím: h.timea1976@gmail.com

Amennyiben Te is szeretnél részt venni „Bemutatkozik Kozmetikusunk” programban, itt találod az információkat: