6 érv és egy tipp az elektrokozmetikai gépek használata mellett

A szépség szakma ma már nemcsak a manualitásról szól, különféle eszközök és gépek állnak a terapeuták és vendégeik szolgálatára. A bőséges kínálatban nem könnyű eligazodni és a trendnek is megfelelni. Nyilván a választásunkat befolyásolja a képviselt, felvállalt filozófiánk és a pénztárcánk is, hiszen a határ a csillagos ég. Természetesen az ígért hatások is nagyon eltérőek lehetnek és ez nem minden esetben egyenesen arányos az árral.

Ami biztos, hogy gépeket nagyon rég óta alkalmazunk a szépségterápiában, kezelő és prevenciós céllal egyaránt.

 • Bővíti a szalon szolgáltatások körét
 • változatossá teszi a már megszokott kezeléseket
 • mélyebb penetrációt biztosít
 • jobb eredményeket garantál a bőrfiatalítás tekintetében
 • akné kezelésben látványos és gyors erdmény érhető el
 • a mindig siető vendégek számára lerövidíti a kezelési időt

Figyelmedbe ajánljuk a PANDHY’S™ 6:1-ben gépünket, mert kompakt, ráadásul a legjobb és legfontosabb arc- és testkezelésekhez szükséges eszközökből állítottuk össze. Rendkívül egyszerű a használata, ár-érték arányban kifejezetten keresett a piacon (110.000 Ft + ÁFA), továbbá emeli a szalonod és a munkád minőségét.

Amennyiben megvásárolod a gépünket, beavatunk az összes extra tippünkbe, a már megszokott eljárások mellett.

Megtalálható benne az ultrahang, galvánáram, nagy frekvencia (VIO), frimátor, valamint az arcvákuum és a Skin Jet spray funkció is. Az eszköz kompakt méretét tekintve egyszerűen tárolható, így akár kisméretű kozmetikákban is kényelmesen használható. Esztétikus, a PANDHY’S™ termékeivel megegyezően, kiváló minőségű kiegészítője lehet szalonjának.

Ultrahang:

Lehetőséget biztosít a zsírban és vízben oldódó hatóanyagok bőrbe juttatására, valamint a bőr regenerációjára.Hatására a bőr áteresztőképessége megnő, intenzívebb a hatóanyagfelvétele, javul a bőr anyagcsere funkciója, a bőr és a kötőszövetek összessége feszesebbé válik, valamint az anyagcseretermékek a szövetekből eltávoznak.

Galván/Iontoforézis

Az elektrolízis, mint ismert fizikai eljárás alapján, galván áram segítségével iontoforézis végezhető. Kozmetikában az iontoforézis kezelés régóta ismert, alkalmazott kezelés melynek célja ionos szerkezetű hatóanyagok intenzív bőrbejuttatása galván áram segítségével.

Használható dezinkrusztinációra, így mélytisztítást is végezhetünk vele, pórusösszehúzásra, a bőrirritáció enyhítésére, gyulladások kialakulásának megelőzésére.

Nagyfrekvenciás Elektróterápia (VIO)

Aktív oxigén segítségével erős fertőtlenítő hatással bíró eljárás. Nem csak a bőr felületén, hanem a bőrbe bejutva is kifejti jótékony hatását.

A VIO használata kitágíthatja és összehúzhatja a véredényket, ezáltal növeli a vér keringését, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Fokozza az elhalt hámsejtek leválási ütemét, serkenti a vérkeringést és gyorsítja a nyirokkeringést, azáltal fokozza az anyagcserét.

Frimátor (forgó kefe) 

Indirekt elektrokozmetikai eljárás, kiváló tisztításhoz és masszírozáshoz. A tisztítás során eltávolítja a szennyeződéseket, olajat, kozmetikum maradványokat és az elhalt hámsejteket. A masszázsfunkcióval fokozzuk a vérkeringést, felpuhítjuk és egyben eddzük a bőrt.

Vákuum:

Hatékonyan tisztítja a pórusokat, eltávolítja a fekete és a fehérfejű komedókat, aknékat, valamint az olajos és egyéb szennyeződések.

Skin Jet Spray:

A vákuumszivattyú által előállított pozitív légáram segítségével, a tartályba töltött hatóanyag, azaz a permetezni kívánt folyadék juttatható egyenletes rétegben a bőrre.

Tipp:

A spray funkcióval könnyedén hyaluron felhőbe burkolhatod vendéged, nincs más dolgod mint a flakonba PANDHY’S™ Rózsa virágvizet vagy PANDHY’S™ BeauTEA teáink egyikét önteni egy ampulla PANDHY’S™ Multi Mol Hya Gel társaságában és porlasztani a mélyhidratáló permetet.

Nézz körbe webshopunkban és ismerd meg eszközeinket is:

 • Nano Pin Chip 0.5mm (1db)

 • PANDHY’S™ Spatula – kicsi (100 db)

 • Nano Pin Chip 0.25mm (1db)

 • Fejpánt (fehér, tépőzáras, logózott)

  1 060 Ft
 • PANDHY’S™ Regular Spatula – közepes (100 db)

 • PANDHY’S™ Préselt Arc és Nyak Maszk (100p db/csomag)

 • PANDHY’S™ Mono Heater (1db) + Szilikon vödör (1db)

 • NITRYLEX púdermentes kesztyű (fekete) – S (100 db /doboz)

 • PANDHY’S™ TWIN HEATER Dupla-kamrás paszta melegítő