Év végi üzenet – Borbíró Gertrud, alapító

Kedves Partnereink,

Viharos gyorsasággal megint elmúlt egy év. Mielőtt befejezzük a munkát az idénre és ki-ki visszavonul ünnepelni, szeretném a magam részéről is megköszönni a közös munkát, a töretlen lojalitásukat és kitartásukat!

Rendkívül hálás vagyok az egyre csak növekvő és egyre aktívabb magyarországi PANDHY’S™ közösségért, úgy Önöknek, akik alkotják ezt a közösséget, mint kiváló kollegáimnak, a PANDHY’S™ Magyarország Csapatának, akik értőn és lelkesen dolgoznak érte, még akár a legváratlanabb és kiszámíthatatlanabb körülmények között, is nagyszerű eredménnyel.

Ugyancsak köszönettel tartozunk a CosMed adminisztratív és gyártási Csoportjának, akik a magyar mellett, több tucat külföldi piac kiszolgálását is végzik és akik nélkül nem működhetne ez a hatalmas gépezet.

Senki sem vitathatja, hogy egy fura év van mögöttünk, sok váratlan fordulattal és kihívással. Mégsem állok be a szörnyülködők és utálkozók sorába, mert ez is csak egy év volt az életünkből, úgyhogy már csak sajátmagunk miatt is kötelességünk megtalálni benne a jó dolgokat és azokra koncentrálva visszatekinteni rá.

Biztos vagyok benne, hogy Mindannyiunkkal számtalan jó dolog történt 2020-ban is. Mi például befejeztük a még 2019-ben megkezdett telephely fejlesztési beruházásunkat, aminek köszönhetően további 500 négyzetméter üzemiterülettel bővültünk.

Felépítettük és meg is nyitottuk a PANDHY’S™ beautique franchise hálózatunk első, mintaüzletét Budapesten, a Feneketlen tónál. Közel 400 négyzetméter és 15 nagyszerű munkatárs lépett a szépségápolás szolgálatába!

Köszönet jár a Duna másik partján, a Nagy Ignác utcában, az első PANDHY’S™ Cukor SPA-ban dolgozó Kollegáinknak is, akik a szerencsétlen körülmények ellenére is attraktív forgalmi eredményekkel, bővülő vendégkörrel tudták zárni az évet, így vidám optimizmussal tekinthetünk a szalon működésének 15. éve elé, 2021-ben ugyanis az üzlet 15. születésnapját ünnepeljük majd!

És persze ebben az évben is nagyon sok időt, energiát és pénzt fektettünk termékfejlesztésbe. Sok új termék és koncepció született 2020-ban, amik majd jövőre kerülnek piacra, úgyhogy érdemes lesz figyelni ránk 2021-ben is!

Vegyék Önök is számba a 2020-as év sikereit, eredményeit és örömeit, öltöztessék testüket-lelküket szépruhába és élvezzék az Ünnepeket!

A legjobbakat kívánom Mindenkinek az Új Évre, üdvözlettel;

Borbíró Gertrud