Önzetlen és példátlan felajánlás 5 diáknak egy veszprémi kozmetikus oktatótól

Október elején debütált a Szalon Start programunk, mely pályakezdő kozmetikusok és újrakezdők részére lett megalkotva.

Célunk, hogy egy olyan csomagot kínáljunk, melyben átgondolt képzések, termékek és különféle támogatási formák tökéletes egyvelege egy magabiztos indulást biztosítson azok számára, akik ezt a gyönyörű hivatást választották.

Partner iskoláink országszerte támogatták a kezdeményezésünket és remek ötletnek, szuper összeállításnak tartják a végeredményt. Úgy gondolják, hogy ez valóban nagy segítség az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő tanulóknak, akiket szintén súlytanak az újabb korlátozások az iskolákkal kapcsolatban, legyen akár végzős vagy frissen induló, álmokkal teli, leendő szakember.

Sokan nem csak egy munkának, hanem egy életre szóló hivatásnak tekintik a kozmetikus létet. Viszont nem is kell túl messzire mennünk abban, hogy találjunk egy másik szakmát, melyet szintén csak, teljes elhivatottsággal és odaadással, illetve sok-sok türelemmel lehet végezni. Ők a pedagógusok, szakoktatók, akik motivációja megkérdőjelezhetetlen, hiszen az életüket szentelik a tanulni vágyóknak, kimeríthetetlen energiával és mindig naprakész tudással.

Így fonódott össze a PANDHY’S™ és a Veszprémi VSZC Táncsics Technikum kozmetikus gyakorlati oktatójának, Tisóczkiné Baranyai Tímeának a története. Timi az elsők között volt, akik megkapták a program részletes leírását véleményezésre. Igen hamar érkezett is Tőle egy nagyon gáláns válasz, melyből egy részletet meg is osztanánk Veletek:

Sok tehetséges tanuló nem mindig rendelkezik megfelelő anyagi háttérrel az induláskor. Szerintem jó irány az elgondolás, a társadalmi felelősségvállalást komolyan gondolva támogatom a programot, akár anyagilag is. A Táncsics tanulók esetében átvállalok bizonyos összeget a díjból.„

Elsőre nem hittünk a szemünknek, és a magyarországi vezetés értetlenkedve hívta azonnal a projekten munkálkodó PANDHY’S™ oktatókat, hogy „Láttátok? Jól olvasom? Ti tudtok erről?”.

… és bizony jól olvastuk. Timi magánszemélyként 5 diák számára átvállal fejenként 40.000 Ft-t a Szalon Start Program végösszegéből.

A nemes gesztushoz párosul egy nem kevés szerénység, hiszen ezt a cikket is csak hosszasabb győzködés árán engedte nekünk hogy megírjuk, hiszen többször is jelezte, hogy távol áll tőle hogy ezzel bármiféle hírnévre szert tegyen.

Úgy gondoljuk, a veszprémi iskola vezetése igazán büszke lehet, hogy ilyen kollégákat  tudhatnak maguk mellett.

Sok sikert és kitartást kívánunk minden iskolának és diáknak ebben az időszakban!

A PANDHY’S™ Csapata

Bővebben a Szalon Start Programról a képre kattintva olvashatsz: