A BeauTEA felhasználása a kozmetikában

A hűvösebb időjárás beköszöntével, a limonádét előszeretettel cseréljük fel egy bögre forró teára.

Ehhez rendelkezésünkre áll 12 különböző, európai és ázsiai gyógynövényből, gondosan válogatott teakínálatunk. Külső és belső fogyasztásra egyaránt kiválóak, lássunk 1-2 tippet.

Vendégvárásunkat különlegesebbé tehetjük, ha az előre bekészített kabinba, a kezeléshez kapcsolódó teával várjuk a vendéget. Dekorációként a kínálótálcára is helyezzünk fel szép szirmokat.

Még gondoskodóbbá válunk, ha a vendég igényeit szem előtt tartva készítünk forró italt. Ha például egy régi vendégünk érzékeny egy adott gyógynövényre, válaszunk másikat vagy teásdobozban kínálva, adjuk meg a lehetőséget, hogy kedvére válogathasson.

Elkezdődött a ráhangolódás, jöhet a kényeztetés.

Forró ázatot készítve, használhatjuk teáinkat a bőrtisztítás folyamatai között, illetve felpuhításhoz gőzölőkbe és borogatáshoz. Adalékanyagként hígíthatjuk vele a COSMIX bázisokat. Szárazanyag formájában kellemes peelingként, vagy lehúzhatós SUGAR PEEL-OFF maszkunkba keverve plusz illatélményként is bátran használhatjuk.

Ajánljuk otthoni fogyasztásra, lássuk el vendégünket tippel, hogy a felhasznált filterből újra ázat készíthető, ami kiválóan alkalmas hajmosás végén, hajöblítésként.

Szuper ajándékötletként, a hozzátartozó teafilterrel és filtertartóval.

Kellemes őszre hangolódást kívánok!

NÉZZ KÖRBE WEBSHOPUNKON A KÉPRE KATTINTVA!