Bemutatkozik Kozmetikusunk – Kelemen Panni (Pécs)

Sziasztok !

Kelemen Panni vagyok, 23 éves és most már egyéni vállalkozó kozmetikus, Pécsett!

Júniusban szereztem meg Diplomám és szerencsémre Júliusban már helyet is kaptam egy neves pécsi szalonban, a Barabakán Szépségszalonban, 7624 Barabakán tér 5. szám alatt. A szuper csapathoz azonnal beilleszkedtem és mostanra már sok új, kedves vendéggel büszkélkedhetem!

100%-ban Pandhy’s kozmetikát vezetek, ahol:

  • Pandhy’s Cukorpasztás Szőrtelenítés
  • M’s Rosere’lax Relaxációs masszázs
  • COSMIX Személyreszabott Szépségápolás
  • Anti-gravity Masszázstechnika

Diplomáim ékesítik falam, de emellett élek a PANDHY’S nyújtotta sokoldalúsággal, variálhatósággal így valójában bármilyen kozmetikai kezelésre van nálam lehetőség.

A márka és a csapat iránti vonzalmam azonnal és egyszerre következett be, a pécsi Cukorpasztás Szőrtelenítés Roadshow-jukon, az iskolakezdés első hónapjában, ami után 2 hónappal már ’repült is a cukor’ !

Cukor után Cosmix, majd Rózsa és végül, de közel sem utolsó sorban, Anti-gravity, jelenleg pedig a Mineral Makeup vonalat vettem célba, vendégeim kérésére !!

A szakma és a PANDHY’S nyújtotta lehetőségeket maximálisan szeretném kihasználni és képezni magam vendégeim számára, hogy még többet és valami újat kínálhassak Nekik. Teljes megszállottság, amit érzek munkám iránt, de úgy gondolom, máshogy nem is lehet ezt végezni, mint szívvel-lélekkel.

Hálás vagyok a PANDHY’S csapatnak a mindig gördülékeny együttműködésért és a rengeteg segítségért, hogy ilyen gyorsan, idáig eljutottam, nagyon szeretek Velük dolgozni!
Kelemen Panni Kozmetikus, Pécs


Név: Kelemen Panni
Cím: 7635 Pécs, Mikszáth Kálmán utca 19/a
Instagram: @bel.lissimissima – Kelemen Panni
Tel.: 0630/789-0245
Email cím: panni.kelemen79@gmail.com

Amennyiben Te is szeretnél részt venni “Bemutatkozik Kozmetikusunk” programban, itt találod az információkat: