Az ősz sokaknak az elmúlást jelképezi, de nem a szépségszalonoknak!

Az ősz sokaknak az elmúlást, a véget jelképezi, nem így a szépségszalonokban, hiszen ilyenkor jön el azon kezelések kezdete, amelyeket a nyári intenzív napsütés miatt sokan mellőztek a szoláltatásaik köréből. Szembesülhet mindenki a nem megfelelő fényvédelem okozta káros következményekkel, gondolok itt a pigment foltokra, az érdes, megvastagodott bőrfelszínre és az elmélyülő ráncokra, barázdákra egyaránt.

Egy jó és felkészült PANDHY’S™ COSMIX terapeuta okosan és ötletesen megválogatott szalon kezelésekkel és termékekkel igen nagy segítségre lehet, hogy a nyárból csak a szép emlékek legyenek maradandók.

Szalonkezeléseink, rituáléink választéka minden évben bővül, így van ez most is. Szeptember elején, mikor mindenki teljes erőbedobással visszatér a hétköznapok forgatagába, nem mindegy, hogy milyen külsővel, magabiztossággal teheti ezt.

2020 újdonsága a szalon szolgáltatásokban a PANDHY’S™ Derma Pin Pen bőrfiatalító, bőrmegújító koncepció, melynek működési elve a következő:

A nano tű chip mikro- és nano technológiával kialakított nagy tisztaságú szilíciumból készül. Minden egyes nano tip átmérője 1/1000 az emberi hajnak. Amikor a chip a bőrhöz ér számtalan apró csatornát képez, ezeken keresztül a bőrápoló termékek hatékonyan jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A kezeléssel a termékek felszívódása 10-20-szorosra nő.

A különleges tű chipekkel végzett kezelés nem igényel érzéstelenítést, a különböző mélységű behatolások nem okoznak vérzést. (0,25 és 0,5 mm)

fotó: PANDHY’S Austria

Alkalmazását kúraszerűen javasoljuk 2 hetes intervallumokban. A szalonkezelésekhez a beszédes elnevezésű PANDHY’S™ COSMIX Time Transformer Silk Collagen-t, a bársonyosan hűs PANDHY’S™ COSMIX Mask Bázist használjuk, természetesen egyedi igény szerint megalkotva a pakolást, az exkluzív, COSMIX aktív hatóanyagot tartalmazó dobozokból.

Otthoni ápolási tanácsokkal és termékekkel is fokozhatjuk a kívánt hatást, megadva a kreativitás lehetőségét a vendégnek, hiszen a COSMIX termék család ezt az igényt is hivatott kielégíteni, példaként a kifejezetten a Derma Pin Penes kezeléshez javasolt PANDHY’S COSMIX Time Transformer Elixírt érdemes megtekinteni.

Mindenkinek ízlésére és „orrára” készülhetnek a különleges kozmetikumok, melyekben a PANDHY’S™ COSMIX Skin Essentials-ok mellett szerepet kaphatnak igény szerint a PANDHY’S™ COSMIX ScentSet Opus illatok (Arc, Test és Parfümök), melyek kifejezetten az arc és test kozmetikumok illatosítására készültek.

A nyári barnaság gyors elvesztésétől sem kell tartani, hiszen a PANDHY’S™ COSMIX Tan Booster különleges, természetes aktív hatóanyag molekulái gondoskodnak a megszerzett bőrszín megőrzéséről. Krémbe vagy testápolóba keverve mindennapos használatra javasoljuk.

Őszi sláger a hámlasztás is, akár a szalonkezeléseket, akár az otthoni termék használatot nézzük.

A kabinban a különböző peeling módszerek, hydroabrázió, mikrodermabrázió, enzimes és savas hámlasztást végezhetünk, ki-ki kedve és meglátása szerint.

Személy szerint folyamatos bőrmegújítást, hámlasztást javaslok, amely könnyen és gyorsan beépíthető a mindennapi bőrápolási rutinba. A PANDHY’S™ COSMIX AHA Tone&Texture Cocktail egy igazi ínyenc kozmetikum, melyet a bőr igencsak meghálál, sima felszínű, homogén és ragyogóan üdévé válik.

Az őszi bőrápolási rutinhoz a PANDHY’S™ COSMIX kozmetikumok széles választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, hogy még jobb legyen emlékezni a nyárra.

Honlapunkon részletesen olvashatsz a termékekről, jövő heti tippem az őszi rutinom lesz.

Addig is szép verőfényes hétvégét kívánok szeretettel: Noémi

NÉZZ KÖRBE WEBSHOPUNKON A KÉPRE KATTINTVA!