A csodálatos agyag – első fejezet

A csodálatos agyag, első fejezet (mert nagyon sokat tudunk mesélni róla még nektek)

Akik már voltak képzéseimen tudják, mennyire szeretem a pakolásokat, különösen az agyag pakolást!

Azt hiszem a maszk kreatív, hatékony és egyszerű módja annak, hogy vendégünk otthon is kényeztesse vele magát és ápolja a bőrét.

Ha hosszabb útra indul, esetleg repülővel utazik és másnap ki kellene nézni valahogyan, konferenciára megy, tárgyalásra vagy egy találkozóra, nagy segítség lehet a gyorsan regeneráló, hidratáló pakolás, melyet könnyen magával vihet, mint egy mini-kozmetikát.

Nyaralás után hatványozottan fontos akár heti 3 arcpakolás felhelyezése, hogy a napkárosodott, dehidratált bőr új fényében ragyogjon.

Augusztusban értékesítsünk minél több arcmaszkot!

Adjunk kis listát az arcmaszkok használatának előnyeiről, válasszuk ki együtt a megfelelőt – Mátrix segíti az eligazodást- ajánljunk mindig két félét, hogy a büdzsé ne legyen akadálya a vásárlásnak.

Ne féljünk drágább terméket ajánlani, van, akinek a drágább termék pszichésen is a jobbat jelenti.

Adjunk hozzá ajándékba ecsetet, vagy spatulát esetleg próbaképpen kenjük fel kedvezményes áron a kezelés alatt.

Adhatunk kis „szervízkönyvet” is, hiszen a szalon úgy dolgozik, mint egy profi szervízműhely, ahol „átvizsgálják, rendbe rakják” a vendéget, aki azután már csak pakolással „feltankolja” a rendszert a következő kötelező szervízig!

A stressz ásványi anyagokat, nyomelemeket von el a szervezetből, ennek hiánya tükröződik a fakó, fénytelen, energiahiányos bőrön, amit könnyen pótolhatunk, jó ha a maszk hatóidejére kicsit kikapcsolódunk, a mentális relaxáció is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy lelkünk megpihenjen és ezáltal bőrünk egészségesebben ragyogjon.

Mindegyik agyagról elmondható, hogy tisztítja, méregteleníti a bőrt és mattít. Miközben a felvitt maszk szárad (15-20 perc), az agyag magába szívja a fölösleges faggyút, a szennyeződéseket, valamint magába zárja az elhalt hámsejteket. Az agyagok rendkívül nagy mennyiségben tartalmaznak ásványi anyagokat, melyek hozzájárulnak a bőr egészségéhez.

Számos ásványi anyag hiánya megmutatkozik a bőrön. Magnéziumhiány esetén kialakulhat akár ekcéma is. Ha szervezetünkben nincs elég magnézium, bőrünkben hisztamin termelődik, ami kiütéseket, vörösséget okoz. A hisztamin szárít, csökkenti a bőrben lévő zsír mennyiségét, ezáltal létrejön a viszkető hámlás és máris ekcémáról beszélünk.

Az agyagok mindegyike tartalmaz magnéziumot, de ezen kívül nagy mennyiségben található bennük kalcium, kálium, vas, mangán, kobalt, szelén, szilícium, réz és foszfor. Ezek az elemet megtalálhatók szervezetünkben, szükségesek a megfelelő működéshez.

Bőrünk számára többek közt

  • kollagéntermelést,
  • vízmegtartást,
  • megfelelő mikrokeringést,
  • optimális melanintermelést,
  • megfelelő sejtanyagcserét,
  • regenerációt,
  • tonizálást biztosítanak.

A TERRA agyagok Brazilíából, Santa Catarina-ból származnak, COSMOS & ECOCERT által minősített gyártási folyamatok eredményeként nyerik el végső formájukat. Az agyagokat napon szárítják, az őrlési folyamat emberi érintés nélkül történik, mikrobiológiai fertőtlenítést szabályozott hőimpulzusok alkalmazásával hajtják végre.

Hajpakolásnak is kiváló, egy bevált recepttel búcsúzom, várom a tapasztalataitokat, kreatív ötleteiteket!

Regeneráló, vitalizáló hajpakolás

Hozzávalók:

Összekeverve a hozzávalókat a nedves hajra kenjük, 20 percig fóliába/úszósapkába bugyolálva hatni hagyjuk, lemossuk.

Ragyogó augusztust és sok eladást kívánok!

Szeretettel, Melinda

NÉZZ KÖRBE WEBSHOPUNKON A KÉPRE KATTINTVA!