A láthatatlan védőpajzs

Első olvasatra olyan, mintha felütöttük volna egy középkori mágus vagy füvesasszony varázskönyvét a szép bőr elixírjét keresve!

Végy egy csipet gyömbér gyökeret, keverd galangállal, add hozzá a fügekaktusz virágának kincsét, keverd magvas gomborkával és vegyítsd repceolajba!

Csakhogy ez nem mese! Mindezen csodálatos kivonatokat mind megtaláljuk a PANDHY’S™ Cosmix Shield Boosterében!

shield booster

Neve magyarul védelem, oltalom, védőburok!

Mint egy láthatatlan pajzs, velünk van egész nap a környezeti ártalmakkal vívott küzdelemben.

A légszennyezettség, UV-kitettség, stressz, dohányzás csak néhány olyan tényező, amelyek növelhetik a szabadgyököket és korai öregedést okoznak, és sérülékenyebbé, érzékenyebbé teszik a bőrt.

A formula megerősíti a bőr barrier funkcióját, javítja a membrán fluiditást és a vízmegtartó képességet, valamint véd a szabadgyökök ellen. Magas antioxidáns tartalmánál fogva meggátolja a szabadgyökök okozta károkat, megőrizve a bőr fiatalos megjelenését. Az antioxidánsok ugyancsak csökkentik az UV fény által előidézett fénykárosodás nem kívánt hatásait, valamint a gyulladásos bőrreakciókat.

Továbbá javítja a bőrképet az által is, hogy eltávolítja a toxinokat és stimulálja a keringést, aminek köszönhetően javul a bőr tápanyagellátása. Javítja a rugalmasságot, feszesebbé és fiatalosabbá téve a bőrt.

Az elixír a növényi összetevők csodálatosan megkomponált szinergiájával fejti ki hatását, nézzük meg őket közelebbről:

  • A gyömbérgyökérnek ki lehet használni felmelegítő és élénkítő tulajdonságait, ami miatt kiválóan képes megtisztítani a bőrt és az arcot is. Stimulálja a bőrfelületet, fokozza a vérkeringést és melegítő hatásának köszönhetően képes méregteleníteni a bőrt, javítja a rugalmasságát, és halványíthatja a ráncokat is.

Gazdag forrása az A-, C-, E- és B-komplex vitaminoknak, ezenkívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot és béta-karotint tartalmaz.

A gyömbér legalább 40 antioxidánssal van felvértezve, ezzel esélyt sem adva a szabadgyököknek. Ezek például a B6 vitamin, Tiamin, Riboflavin, C-vitamin, Folsav stb.

  • A galanga csupa jó tulajdonsággal rendelkezik, magas C-vitamin-, vas-, és nátriumtartalma van, és gyulladáscsökkentő hatású.
  • A magvas gomborka bőrkondícionáló hatású összetevő. A növényi források között szokatlanul magas (akár 45%-os) omega-3 zsírsavtartalommal rendelkezik.
  • A fügekaktusz olaj egy egzotikus öregedésgátló, feszesítő, regeneráló olaj, a bőr öregedése elleni jótékony hatását kihasználva leginkább az érett, rugalmatlan, kiszáradt, vízhiányos bőrre ajánlott, ránctalanitó, öregedésgátló, védi a bőr savköpenyét.
  • A repceolaj védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen, magas E-vitamin-tartalmánál fogva lassítja a bőr öregedését, a ráncok kialakulását, javítja az A-vitamin felszívódását, védi a szervezetet az oxidációs folyamatoktól.

Ne keressük tehát tovább a varázskönyvek titkos receptjét! Vegyük elő a PANDHY’S™ Shield Boosterét, egy vagy két pumpányit finoman ütögessünk bele az arcbőrünkbe, a nyakunk, dekoltázsunk se maradjon ki a jóból és tökéletes védőpajzsunkkal felvértezve vidáman, szép bőrrel vágjunk neki a mindennapoknak! Kalandra fel!

Szeretettel ajánlom,

Melinda

NÉZZ KÖRBE WEBSHOPUNKON A KÉPRE KATTINTVA!