napvédelem

A nyári meleg napsugarak, és a szabadban eltöltött idő feltölti lelkünket, viszont a bőrünkre nem árt jobban vigyázni, hiszen a fokozott UV-sugárzás, a klímaberendezések és a strandszezon kezdete rendkívüli módon igénybe veszik a bőrt.

A gazdag, krémes hidratálók kényelmetlenek lehetnek a nyári hónapok alatt. A meleg hőmérséklet, a napsugárzás, a bőr felső rétegének elvékonyodásához és érzékenység kialakulásához vezethet.

Ahhoz, hogy megelőzzük a maradandó károsodást (például a pigmentfoltok kialakulását), a bőr korai öregedését, fokozott bőrvédelemről tanácsos gondoskodnunk.

A melegben sokszor érezhetjük zsírosabbnak bőrünket, ezért nem fordítunk elég figyelmet a hidratálásra, azonban a túlzott napsugárzás és nyári igénybevétel még könnyebben kiszáríthatja azt.

Egyik nagy kedvencem a PANDHY’S™ COSMIX SprayOn Testápoló sokoldalúságával és mégis egyszerűségével nyűgözött le és lett nyári táskám egyik alapdarabja.

Kicsi mérete miatt könnyen elfér és fantasztikusan finom textúrájának köszönhetően, mint egy finom lepel borítja be a bőröm, rendkívül gazdaságosan, sokáig használható.

Nagyon szeretem a virágvizeket, de ha ennél komolyabb, a krémeknél, olajoknál viszont könnyedebb hidratálásra van szükség, akkor ez a kis csoda kerül bevetésre.

Bármilyen ampullával kompatibilis, én a PANDHY’S™ COSMIX Skin Essentials Beauty Vitamin Complexel, a PANDHY’S™ MultiMol Hya Gél ampulla-val és a PANDHY’S™ COSMIX Inka Combo – TimeControllal ajánlom, ha a cél a hidratálás mellett a bőröregedés gátlás és feszesítés is.

Teljes testre alkalmazható, de mivel nyáron sokat vagyunk ujjatlan, mélyebben dekoltált, esetleg vállpánt nélküli ruhákban a nyak-dekoltázs és karok gyors hidratálójaként csodálatos, akár naponta többször átfújva. Ne feledjük, hogy ezt a területet különös gondossággal kell hidratálni, hogy megelőzzük vagy csökkentsük a ráncosodás jeleit.

Ha szárazabbnak érzem napközben az arcom, nem sértődik meg egy kis permettől, könnyed mozdulatokkal beütögethető, sminkre is alkalmazható. Hosszabb utazásaim alatt kezdetem el így használni, nagyon bevált.

Sminkalapnak, sőt PANDHY’S™ Mineral Makeup Ásványi alapozóval keverve folyékony alapozóként is tökéletes.

Illatmentes változatban szívből ajánlom férfiak számára is, gyorsan, fény nélkül felszívódik, hidratál.

Glicerint, napraforgómag olajat, szőlőmagolajat és levendulaolajat tartalmaz, ez az alap, nem hangzik rosszul igaz?

És ehhez jönnek még a személyre szabott hatóanyag ampullák vagy akár az illatok…

Nektek benne van már a nyári táskátokban?