Fenekestül fordult fel életünk az utóbbi időben és szinte biztos vagyok abban is, hogy az idei nyaralásunk sem lesz pontosan olyan, mint ahogyan azt elterveztük. Mindazok figyelmébe szertném ajánlai az alábbi írásom, akik kényszerűen zárt térben töltik idejük nagy részét vagy féltik bőrüket az UV sugárzástól.

Számtalan cikk jelent már meg az éltető napfényről mely egyben áldás de mértéktelenül és felelőtlenül kitenni magunkat a sugárzásnak, veszélyes is lehet. Arról nem is beszélve, hogy bizonyítottan az UV sugárzás a felelős a bőr idő előtti öregedéséért.

A PANDHY’S™ egy rendkívül jó megoldást kínál a termék palettájáról, minden káros következmény nélkül, ami kortól és nemtől függetlenül használható azoknak, akik egészséges, szép, barna bőrben érzik jól magukat.

A PANDHY’S™ Safe Sun Önbarnító krémünk gyorsan felszívódó, selymes emulzió, mely áploja és hidratálja is a bőrt egyben. Összetételében számtalan bőrápoló növényi olaj mellett hidratáló és puhító alkotók is szerepelnek.

Egyaránt alkalmazható arcra és testre, rendszeres használatával egyenletes, foltmentes barnaság érhető el.

Visszafogott illata és gyors felszívódása is fokozza népszerűségét.

A tökéletes eredmény érdekében javasoljuk, hetente egyszer végezzen PANDHY’S™ SPAROMA Masszázs és Fürdősós peelinget, mely segíti az elszarusodott bőrréteg leválását, így elősegítve a bőr természetes megújulási folyamatait és az egyenletes bőrtónus kialakulását.

Figyelem!

Az önbarnító UV védelmet nem ad, senkit ne tévesszen meg a barna bőrszín!

Noémi

Webshopunkban mindenre találsz megoldást, sőt több termék közül is választhatsz, ami Neked a legmegfelelőbb.

Nézz körül a képre kattintva!