Ásványi por alapozó

aktuális lehet e most beszélni erről ebben a helyzetben, amikor mindenki az egészségéért, a jövőjéért aggódik?

Magamnak is feltettem ezt a kérdést, amikor a központi raktárunkból rendeltem gyorsan a legszükségesebbeket, PANDHY’S™ Lyli bőrlágyító krémet, mert teljesen tönkrement a sok fertőtlenítéstől a kezem és…PANDHY’S™ Ásványi Smink poralapozót! (a korábbit több, mint fél évig használtam napi szinten, mire elfogyott)

Tudom, hogy vannak prioritást élvező dolgok jelenleg, de nem hagyhatjuk el magunkat, mert a leépült külső leépíti a belsőt is.

Az Ásványi alapozóval pedig nem csak a kozmetikai hibákat tudjuk palástolni, bár mint említettem az sem árt, ha ezáltal jobban érezzük magunkat a bőrünkben, viszont ezek a kis ásványi őrlemények csodásan tudják védeni a bőrünket is! [titán-dioxid és cink-oxid tartalmánál fogva természetes UV védelmet nyújt (SPF 20, UVA, UVB)]

Fantasztikus erővel tűz a tavaszi nap, a sok bezártan töltött óra után hirtelen kilépve ebbe a szikrázó napsütésbe nem csak a szemünk hunyorog, a szervezet is védekezik az erős sugárzás ellen melanin-pigment termelésével, ami a bőr barnulását eredményezi.

A melanin nevű fehérje a bőr színét meghatározó festékanyag, mely egyben természetes fényvédelmet is biztosít. A melanin a hámréteg legalsó alrétegében, a bazális rétegben (stratum basale) keletkezik fehérjeszintézis során a hengerhámsejtek között található hatszög alakú festékképző sejtekben, a melanocitákban. Belsőelválasztású mirigyeink közül a hipofízis, a mellékvesék valamint a nemi mirigyek játszanak szabályozó szerepet a pigment szintézisében.

A bőr pigmentáltságától függően hosszabb-rövidebb időt tölthetünk a napon leégés nélkül. Bár a napozás következtében, a barnulás által erősebb fényvédelemre teszünk szert, számos egyéb kockázatnak tesszük ki bőrünket

A felelős magatartás ma már megköveteli a hatékony fényvédelmet a sugárzás mértékének és a bőr típusának megfelelően!

Az erkélyre kilépve vagy a teraszon begyűjtve a nap csodás energiáját, ne felejtkezzünk meg bőrünk védelméről!

A PANDHY’S™ Mineral Makeup család a természet bravúrja, nem kémiai laboratóriumok végterméke. A PANDHY’S™ ásványi smink anyagokkal szembeni bármilyen alapú allergia teljesen kizárható, minden bőrtípushoz, textúrához használható. Tartósítószer, talkum, olaj és illatanyag mentes minden eleme. Mellőz minden olyan összetevőt, aminek semmi más célja nincs, mint a térfogatnövelés, vagy a végtermék megjelenésének javítása.

Miért jó a PANDHY’S™ Mineral Makeup?

ásványi smink

  • Mert a legjobb minőségű, természetes ásványokból készül, tiszta pigmenteket használunk, ezáltal rendkívül tartós a vele készült smink.
  • Mert minden eleme talkum, olaj, szilikon és gyanta mentes, nem tömíti el a pórusokat, a bőr szabadon él és lélegzik a smink alatt is. Nem tartalmaz továbbá kármint és bizmut-oxikloridot.
  • Mert nem tartalmaz tartósítószert, hiszen nincs is szükség rá, mivel az ásványok inertek, nem telepedhet meg bennünk semmilyen baktérium, minőségüket korlátlan ideig megőrzik a készítmények, kockázat nélkül használhatók irritál, gyulladt bőrön is.
  • Mert egyáltalán nem allergizál,
  • Mert titán-dioxid és cink-oxid tartalmánál fogva természetes UV védelmet nyújt (SPF 20, UVA, UVB)
  • Mert vízálló, sportoláshoz is használható,
  • Mert az ásványoknak természetükből eredően gyulladáscsökkentő hatásuk van, így használatából a problémás bőr is profitál,
  • Mert annyira bőrbarát, hogy bármilyen sebészeti beavatkozás, lézerkezelés, mikrodermabrázió, epiláció, depiláció, stb. után közvetlenül is alkalmazható, dermatológusok világszerte ajánlják.
  • Mert rendkívül gazdaságos.

Döntsetek okosan, legyetek tudatos vásárlók!

Napsütéses Tavaszt Kívánok,

Melinda

Webshopunkban mindenre találsz megoldást, sőt több termék közül is választhatsz, ami Neked a legmegfelelőbb.

Nézz körül a képre kattintva!