Ecetes kozmetikumok

almaecet

Az almaecet már dédanyáink egészség és szépségápoló szere volt, számtalan receptet hagyva az utókor számára.

A legnépszerűbb az almaecet diéta, de ismert a kolleszterin csökkentő és vértisztító hatása is. Az almaecet az a szer, amit külsőleg és belsőleg is egyaránt használhatunk és fogyaszthatunk káros mellékhatások nélkül.

A kozmetikai ipar nagyon sokáig mellőzte mint aktív hatóanyagot, hiszen valljuk be, ecet illatú krémet vagy tonikot nem szívesen kenünk magunkra…bár itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy jellegzetes szaga nagyon hamar elillan. Nem úgy mint a hatása, ami igen igencsak népszerűvé tette mégis a kozmetikai termékekben is, amit ma már egyre több márka használ.

Gondolom, nem lepődtök meg azon a tényen, hogy először a PANDHY’S™ palettán jelent meg ACV Lotion néven és indult hódító útjára hazánkban és a világban is, immár több mint 40 országban.

A szőrtelenítést követően segít vissza állítani a bőr PH-t és erősíti annak mikrobiomját. Javítja és homogenizálja a bőrképet, halványítja a pigmentfoltokat, fokozza a bőr mikro keringését és hidratálja is azt.

Segít távol tartani a cellulit látható jeleinek kialakulását, mindennapi testápolóként rendkívüli, hiszen azonnal felszívódik, nem hagy ragacsos érzést maga után.

Frissíti, feszesíti és tonizálja a bőrt. A zsíros, olajos bőrt egyaránt kordában tartja, akár tini, akár érett bőrű felnőtt használja.

Érzékeny bőrű férfiak számára megváltás borotválkozás után, mint after care termék. Menthol tartalmának köszönhetően azonnal enyhülést hoz az irritált bőrfelszínen.

Mára már követői is megjelentek a PANDHY’S™ palettán, az ACV Forte – a Krém, igen nagy betűvel, hiszen emelt almaecet tartalmának és kubeba bors társának köszönhetően egy igazi csodaszer a gyulladt bőrök ápolásában.

A legifjabb testvérrel pedig jövő héten megismerkedhettek, hiszen bővül az ACV paletta.

Szép bőr a legszebb, amit viselhetsz!

Noémi

Webshopunkban mindenre találsz megoldást, sőt több termék közül is választhatsz, ami Neked a legmegfelelőbb.

Nézz körül a képre kattintva!