Új év, új fogadalmak és új tervek. Számadása a tavalyi évnek, úgy alakult-e ahogyan azt elvártuk, elégedettek vagyunk-e magunkkal. Megvalósítottuk-e kitűzött céljainkat, vajon beleadtunk apait-anyait? Kérdések sora amire ki-ki tudja a saját válaszát.

Mi, a PANDHY’S™ magyarországi disztribúció jól teljesítettük a kitűzött céljainkat a 2019-es évben, viszont azt is látjuk, hogy miben kell erősödnünk, fejlődnünk. Mindannyiunknak, nem csak nekünk.

Nagyon érdekes és elgondolkodtató adatokat osztott meg velünk Borbíró Gertrud cégünk tulajdonosa az év első megbeszélésén.

A szépségipari szolgáltatásokat elemezvén tanulságos számokat hallhattunk világvizonylatban, ami természetesen hazánkban is helytálló lehet.

Az igénybe vett szolgáltatások arányai a következő képpen alakulnak a szalonokban:

  • 60% depiláció
  • 25% arckezelés
  • 15% testkezelés-alakformálás

Engem meglepett ez a magas számú szőrtelenítő szolgáltatás, amihez 10%-os termékértékesítés társul és a bevételnek így is csak a 30%-át adja.

Ami viszont nagyon érdekesés elgondolkodtató adat az arckezeléshez kapcsolódik. Nevezetesen a különböző kezelések a bevétel 50%-át adják, viszont a TERMÉKÉRTÉKESÍTÉS A BEVÉTEL 75 %-ÁT!!!

Ez azt jelenti, hogy a szépségipari szolgáltatások húzó ága az ELADÁS, vegyük komolyan. Mi is és Ti is kedves kollégák!

Látjuk nap mint nap, hogy az internetes értékesítések milyen jól működnek, mennyire komoly verseny folyik, gátlástalanul eladva mindent.

Ne hagyjuk, hogy a potenciális vevők ne tőlünk vásároljanak!

2020-ban számtalan újdonság, lakossági kozmetikum jelenik meg a PANDHY’S™ palettán, amelyek mind az aktuális ternd igényeit elégítik ki, jelentősen megkönnyítve ezzel az értékesítésüket. Mindenről időben tájékoztatunk benneteket.

Szóval kedves PANDHY’S™ terapeuták munkára, értékesítésre és játékra fel!

A bevételetek növelése érdekében promociós segédletet nyújtunk számotokra 2020-ban, hogy a Magyar disztribúció vezetője tollából idézett mondat valóra váljon: „ Noémi, csoda 2020-as évünk lesz!”

Amennyiben szeretnétek ennek a “csoda évnek” a részesei lenni, jelentkezzetek, hogy a részleteket megismerjétek.

Addig is szeretettel üdvözöllek Titeket,

Noémi