PANDHY’S™ POST #120 – Hangolódj Karácsonyra kívül, belül

Kedves Olvasó!

Már közhely, de hihetetlen milyen gyorsan telik az idő, ismét az év vége felé közeledünk. Még egy nagy hajrá és itt a Karácsony. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz időtök kedvenc kolléganőtöket felkeresni egy közös szépülés erejéig, tehát most újra arra biztatlak Titeket, hogy szépüljünk, készüljünk együtt, így kívánva egymásnak kellemes Ünnepet!

Először is adjunk magunknak egy órát, amikor csak a miénk a fürdőszoba. Készítsünk előtte egy ünnepre hangoló teát természetesen a PANDHY’S™ BeauTea kollekciónból.

Hozzávalók:

Először is keverjük össze a rózsabimbókat a fekete teával, 1 teáskanál rózsabimbót 3 teáskanál fekete teával. Forrásban lévő vízzel „ébresszük fel” a teakeverékünket, majd szűrjük le és öntsünk újra 150 ml forró vizet rá. Adjunk hozzá 150 ml meleg friss tejet és 2 teáskanál mézet. Kevergessük addig, amíg meg nem látjuk, hogy buborékok kezdenek megjelenni.

Vigyük magunkkal és kezdődjön az illatos home Spa rituálé.

Hozzávalók:

Tisztítsuk meg az arcunk az új kiszerelésú SigmaLine mosakodó habbal, mely még puhább és könnyedebb habot adagol fokozva ezzel is a luxus élményt. A leöblítés után következzen a bőrtisztító, mikrocirkulációt fokozó hatóanyagos kaolin maszk és merüljünk el a csodás rózsa szirmos fürdőbe. Élvezzük ahogy minden porcikánkat átjárja a meleg víz és a rózsa illata. Közben kortyolgassunk a teánkból és örüljünk minden szépnek ami történt velünk.

20 perc után mossuk le arcunkról a maszkot és a még nedves bőrünket simítsuk át a Calm Boosterrel.

Törülközés után kenjük át a testünket és arcunkat is SweetCare krémmel, kortyoljunk egy utolsót a tejes-rózsa teából és élvezzük a megújulás élményét.

Ezt a tea különlegességet javaslom egy délutáni vendég váró italnak a sütemények mellé is, higgyétek el, nem fogtok csalódni!

Kívánok Nektek jó szépülést, kellemes és nagyon szép Karácsonyt, szeretettel:

Noémi