… avagy aminek minden táskában ott a helye!!

A táskánk árulkodik rólunk, pontosabban annak tartalma, hogy mi-mindent hordunk magunkkal. Mi az, ami feltétlen kell ahhoz, hogy komfortzónánkat elhagyva is otthonosan érezzük magunkat, bárhová is vezet utunk napközben.

Általánosságban mondhatjuk, hogy mindennap utazunk hosszabb rövidebb távon, akár a munkahelyünkre, akár tanintézménybe, majd onnan szabadidős programokra vagy éppen futunk a gyerekért.

És kezünkben a táskánk, ami néha több kilót is nyomhat, hiszen nemcsak a telefon, kulcs, személyes irataink, kártyáink vannak velünk, hanem pipere kellékeink is. Hiszen kezet kell fertőtleníteni, krémezni, sminket igazítani és egyáltalán felfrissülni. Ezek önmagukban is elfoglalnak egy nagyobb rekeszt.

Van egy nagyon kedves ismerősöm, három laki, egész életében Párizs – Budapest – Varsó között ingázik, természetesen igen nehéz kézi táskával. Szerettem volna valami olyannal meglepni ami szó szerint és átvitt értelemben is megkönnyíti életét. Nézelődtem a termékeink között és megakadt a tekintetem a világ utazónkon. Ez az, pont ilyen különlegességre gondoltam.

Egy tubus, több felhasználási lehetőség, összesen 100 ml, praktikus csomagolás, tiszta alapanyagok, cégünkre jellemző ötletesség és variálhatóság, igen kedves olvasó, ha ráismertél, akkor ez a PANDHY’S™ Globetrotter!

A Globtrotter DUO-gél két tartályos adagoló flakonban kerül forgalomba, egyik tartályában a vizes géllel, a másikban az olajossal. A két fázis egymással különböző arányban keverve teszi alkalmassá különböző bőrápolási célokra. A mindenkit rabul ejtő narancs olajos géllel mely energetizál és tonizál is, víz hozzáadásával minden szennyeződést eltávolíthatunk a kezünkről (sminklemosóként is rendkívüli), majd a géleket ha fele-fele arányban adagoljuk, máris rendkívül könnyű, hidratáló ápoló krémmel kenhetjük be kezünket.

Amikor frissíteni szeretnénk magunkat, a szem alatti duzzanattól kívánunk megszabadulni nincs más dolgunk, mint a másik tartályban lévő hydro gélből tehetünk a kívánt területre. Hűsít, feszesít és hidratál a frissítő citromos illatával. Kristálytiszta bőrnyugtató gél, intenzív antioxidáns tulajdonsággal.

Az esti vacsora program előtt egy komplett bőrápoló rutint végezhetünk segítségével alig negyed óra alatt, és még a kívánt konzisztenciát is mi választhatjuk meg!

Pont ez a termék amelynek minden táskában ott a helye, soha nem lesz a terhünkre, sőt, kifejezetten megkönnyíti és derűssé teszi mindennapjainkat.

ui.: férfiak táskájában is tökéletes darab, olvassatok bővebben a honlapon és rendeljetek a webshopon.

Szeretettel ajánlom:

Noémi